Beste herfstvakantie ooit voor Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 03/11/2014 om 15:57

De herfstvakantie zit erop en Plopsaland De Panne heeft de balans opgemaakt. Het park noteerde tijdens de herfstvakantie een stijging van ruim 18% in vergelijking met vorig jaar.

Plopsaland De Panne mocht afgelopen herfstvakantie maar liefst 84.375 bezoekers ontvangen. Dat is een stijging van meer dan 18% in vergelijking met vorig jaar. “Het mooie weer heeft hier uiteraard haar steentje toe bijgedragen.”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. “Daarnaast was er heel wat te beleven in Plopsaland De Panne gedurende de herfstvakantie. Zo was het hele pretpark doordrongen van een gezellige halloweensfeer en was er dagelijks een speciale Piet Piraat Halloweenshow in het Plopsa Theater.”

Bovendien waren de Ketnet Halloween nocturnes opnieuw een schot in de roos. Bezoekers konden op deze dagen genieten van de interactieve liveshow Ketnet King Size on stage en een afsluitend magisch vuurwerk.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
We zijn erg tevreden met deze cijfers. Het seizoen is echter nog niet afgelopen voor ons. Plopsaland De Panne houdt zijn deuren open tot na de kerstvakantie. We ontvangen de volgende weken Sinterklaas en toveren het park in december om tot Winter Plopsaland. Na een succesvolle herfstvakantie hopen we dus op een mooie kerstvakantie!

Gerelateerd nieuws

Expositie met herinneringen uit Meli-park

2 april 2013

Meer info over de houten achtbaan en het Prinsessia Kasteel

25 augustus 2015

Gamma en TROS vieren in Plopsaland De Panne

26 juni 2013

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020