Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. "> Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. "> Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. ">

Bezoekers kunnen vlak langs het nieuwe theater lopen

Gepubliceerd op 04/06/2013 om 17:53

Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen.

Aan de achterkant van het theater is er recent een garagepoort geplaatst. Waarschijnlijk zal deze gebruikt worden om decorstukken aan te voeren. Een foto van de poort kan je zien in ons verslag van de werfrondleiding.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Foto-update uit Plopsaland De Panne (1 maart 2014)

2 maart 2014

Ontdek leuke informatie over Plopsaland De Panne in een handige infografiek!

9 oktober 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020