Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. "> Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. "> Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. ">

Bezoekers kunnen vlak langs het nieuwe theater lopen

Gepubliceerd op 04/06/2013 om 17:53

Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen.

Aan de achterkant van het theater is er recent een garagepoort geplaatst. Waarschijnlijk zal deze gebruikt worden om decorstukken aan te voeren. Een foto van de poort kan je zien in ons verslag van de werfrondleiding.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

K3 onthult drie nieuwe sterren op Walk of Fame

26 april 2015

Plopsaland De Panne beleeft tweede beste zomer ooit!

30 augustus 2013

Plopsaland De Panne bouwt indoorattractie rond Maya de Bij

26 november 2010

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020