Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. "> Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. "> Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen. ">

Bezoekers kunnen vlak langs het nieuwe theater lopen

Gepubliceerd op 04/06/2013 om 17:53

Sinds vorig weekend is het Dorpsplein weer ietsje groter geworden. De werfhekken die de werf van het Plopsa-theater scheiden van het Dorpsplein, zijn enkele meters naar achter geplaatst. Nu kan je als bezoeker vlak naast het imposante theater wandelen.

Aan de achterkant van het theater is er recent een garagepoort geplaatst. Waarschijnlijk zal deze gebruikt worden om decorstukken aan te voeren. Een foto van de poort kan je zien in ons verslag van de werfrondleiding.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Plannen subtropisch zwembad voorgesteld

24 juli 2012

Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame

11 november 2014

Ook dit jaar weer backstage tours in Plopsaland De Panne

10 april 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020