Bouw Plopsa Hotel bereikt hoogste verdieping

Gepubliceerd op 15/07/2019 om 19:29

De constructie van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne heeft alweer een nieuwe mijlpaal bereikt. Onlangs werd begonnen aan de ruwbouw van de derde en hoogste verdieping van het gebouw.

Het toekomstige Plopsa Hotel aan de ingang van Plopsaland De Panne wordt steeds omvangrijker. 10 maanden na de start van de werken, werd de hoogste verdieping bereikt. Een groot deel van de buitenmuren op de derde verdieping van het hoofdgebouw staan al recht.

Sinds enkele weken ligt ook het dak op de zijgevel richting de ingang van Plopsaland en zijn de werken verschoven naar de zijgevel richting Plopsaqua. Ondertussen is daar al de ruwbouw van de gelijkvloerse verdieping zichtbaar. De toegang tot het waterpark verloopt daarom via een tijdelijke ingang. Binnenkort komen er nog twee verdiepingen bovenop het onthaal van Plopsaqua.

Lees ook: Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties

De derde en hoogste verdieping van het Plopsa Hotel in aanbouw

Op luchtfoto’s van bouwbedrijf Furnibo is te zien dat de twee veranda’s aan het restaurant vorm krijgen. Onder meer de metaalstructuur lijkt zo goed als afgewerkt. Verder is ook de inrit naar de ondergrondse parking duidelijk zichtbaar.

Het Plopsa Hotel wordt het eerste hotel van de Plopsa Group en opent in de zomer van 2020. Er komen 117 kamers, een buffetrestaurant, twee bars en vergaderzalen. 11 suites krijgen een Studio 100-thema. Ook in Holiday Park – het Duitse Plopsa-park – komt een hotel te staan.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa Hotel krijgt theaterthema, eerste tekeningen vrijgegeven

15 juni 2016

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

Bouw Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne gestart

19 september 2018

Fans krijgen rondleiding door Plopsa Hotel tijdens Plopsa Fanday

3 december 2019

Dino Splash in Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens winter

9 november 2019

Een blik op de werf van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne

5 november 2019

Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties