Bouw Plopsa Hotel bereikt hoogste verdieping

Gepubliceerd op 15/07/2019 om 19:29

De constructie van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne heeft alweer een nieuwe mijlpaal bereikt. Onlangs werd begonnen aan de ruwbouw van de derde en hoogste verdieping van het gebouw.

Het toekomstige Plopsa Hotel aan de ingang van Plopsaland De Panne wordt steeds omvangrijker. 10 maanden na de start van de werken, werd de hoogste verdieping bereikt. Een groot deel van de buitenmuren op de derde verdieping van het hoofdgebouw staan al recht.

Sinds enkele weken ligt ook het dak op de zijgevel richting de ingang van Plopsaland en zijn de werken verschoven naar de zijgevel richting Plopsaqua. Ondertussen is daar al de ruwbouw van de gelijkvloerse verdieping zichtbaar. De toegang tot het waterpark verloopt daarom via een tijdelijke ingang. Binnenkort komen er nog twee verdiepingen bovenop het onthaal van Plopsaqua.

Lees ook: Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties

De derde en hoogste verdieping van het Plopsa Hotel in aanbouw

Op luchtfoto’s van bouwbedrijf Furnibo is te zien dat de twee veranda’s aan het restaurant vorm krijgen. Onder meer de metaalstructuur lijkt zo goed als afgewerkt. Verder is ook de inrit naar de ondergrondse parking duidelijk zichtbaar.

Het Plopsa Hotel wordt het eerste hotel van de Plopsa Group en opent in de zomer van 2020. Er komen 117 kamers, een buffetrestaurant, twee bars en vergaderzalen. 11 suites krijgen een Studio 100-thema. Ook in Holiday Park – het Duitse Plopsa-park – komt een hotel te staan.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel tonen kamers vol Studio 100-details

7 januari 2019

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties