Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

Gepubliceerd op 07/02/2018 om 10:42

Carnaval staat weer voor de deur en dat laten de Plopsa-parken niet onopgemerkt voorbijgaan. Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland Indoor maken zich op voor een feestelijke krokusvakantie vol spetterende liveshows.

Tijdens de krokusvakantie wordt er in Plopsa Indoor Hasselt stevig carnaval gevierd. Ook dit jaar gebeurt dat in samenwerking met kinderzender Ketnet, die heel wat bekende figuren meebrengt. Sinds enkele jaren doet ook Mayaland Indoor mee aan carnaval met een show van Kabouter Klus.

Van 12 tot 16 februari 2018 barst een gigantisch carnavalsfeest los in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens Ketnet Jr. Carnaval maken Musti, Kaatje & Viktor, De Smurfen, Suske en Wiske en Ketnet-wrapster Sarah zich klaar om de bezoekers van het park te entertainen. Nieuw dit jaar is de show van Biba & Loeba, die de kleinste bezoekertjes samen met hen op een speelse manier zullen doen bewegen. De dag kunnen bezoekers afsluiten met een kleurrijke confettiregen of een ritje op één van de vele attracties.

Geniet nu van 5 euro korting per ticket voor Plopsa Indoor Hasselt! Klik hier voor meer info.

Lees ook: Carnaval met Kabouter Klus in Mayaland Indoor


Ketnet Jr. Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsaland De Panne heropent pas in de paasvakantie, maar Mayaland Indoor in De Panne blijft wel open in de krokusvakantie. Het indoorpark ontvangt van 10 tot 18 februari de gekste kabouter van het hele kabouterbos. Kabouter Klus zorgt voor het nodige entertainmentgehalte met zijn Carnavalshow vol bekende liedjes in het Plopsa Theater. Bovendien krijgen bezoekers de kans om met hem op de foto te gaan.

In 2018 is Plopsaqua De Panne opnieuw heel het jaar open zodat bezoekers ook in de krokusvakantie van uren waterplezier kunnen genieten. Plopsa Indoor Coevorden is tijdens de Nederlandse voorjaarsvakantie van 17 februari tot 4 maart dagelijks open.

Bij aankoop van een ticket voor Plopsaqua De Panne krijg je tijdelijk gratis toegang tot Mayaland Indoor! Zo bespaar je bijna 10 euro per persoon. Combitickets kunnen enkel online besteld worden.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Eerste editie fietstocht Plopsa-Classic op komst

20 februari 2019

Mayaland sluit vroeger op 11 januari 2014

28 december 2013

Persvoorstelling Maya de bij in 3D in Mayaland

19 september 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Carnaval met Kabouter Klus in Mayaland Indoor