Clouseau onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 18/03/2016 om 20:29

Vandaag werd opnieuw een ster onthuld op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne. Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan Koen en Kris Wauters van Clouseau.

Deze avond is de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne uitgebreid met een ster ter ere van Clouseau. Hiermee krijgen de broers Koen en Kris Wauters een mooie ereplaats naast de andere artiesten op de boulevard nabij het Plopsa Theater.

Daaropvolgend gaven de broers, in gezelschap van hun vaste band én een vierkoppige blazerssectie, het beste van zichzelf tijdens een spetterende liveshow in het Plopsa Theater. Heel wat fans die het concert bijwoonden, maakten vooraf ook even tijd om de steronthulling mee te maken.

Koen Wauters:
Een fijne start van onze avond in het Plopsa Theater!

Kris Wauters:
Wij vinden het leuk dat nu ook onze naam hier tussen een aantal zeer mooie artiesten staat.

Er werden reeds eerder sterren uitgereikt aan onder andere Will Tura, Wendy Van Wanten, Samson en Gert, Jan Smit, Niels Destadsbader, Willy Sommers en de meiden van K3.

In 2016 is het Plopsa Theater de locatie voor nog meer amusement en plezier. Zo verwacht het Jacques Vermeire op 1 april met zijn zaalshow Veel Vijven en Zessen. Op 6 april en 5 oktober gaan de opnames door van MENT TV voor de Vlaamse Top 10. Ook geeft Natalia op 2 juli het beste van zichzelf met haar In My Blood Summer Tour. Dit najaar staan nog het Kustschlagerfestival en de Samson en Gert Kerstshow op het programma. Hier vind je een volledig overzicht.

Bron: persbericht Plopsa

Foto's

Gerelateerd nieuws

Bandits en Niels Destadsbader veroveren Plopsa-theater

15 september 2014

Schitter jij binnenkort in de Wickie Musical?

28 augustus 2014

Koen Crucke onthult 16e ster op Walk of Fame in Plopsaland

21 december 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020