Clouseau start nieuwe concerttournee in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 21/02/2017 om 14:28

Het Plopsa Theater verwelkomt dit najaar voor het derde jaar op rij de populaire groep Clouseau. De twee broers starten hun nieuwe concerttournee in De Panne.

Clouseau start dit najaar met een nieuwe concertreeks, die afgetrapt wordt op 7 oktober 2017 in het Plopsa Theater. Dat maakte Plopsa vanmorgen bekend. De ticketverkoop – die waarschijnlijk net zoals de vorige keren als een trein zal lopen – is ondertussen ook gestart.

De aanleiding van de tournee is het 30-jarig bestaan van Clouseau. De tour kreeg dan ook de toepasselijke titel Clouseau 30.

Koen en Kris Wauters:
Het publiek kan een zéér uniek optreden verwachten met vele verrassende versies van bekende hits. Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door delen we mooie anekdotes van ons 30-jarige bestaan.

Het startschot wordt gegeven op zaterdag 7 oktober 2017 om 20u30 in het voor Clouseau ondertussen vertrouwde Plopsa Theater in De Panne. Reeds tweemaal vulden de broers het theater met 1.406 zitjes tot de nok. Bij hun vorige optreden in de zaal werd op de Walk of Fame aan de ingang een ster voor de band onthuld.


Clouseau tijdens één van hun vorige concerten in het Plopsa Theater

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
De vorige Clouseau-concerten in het Plopsa Theater waren in een mum van tijd uitverkocht. We verwachten dat dit nu niet anders zal zijn met deze unieke première.

Wie de show wil bijwonen, zal dus snel moeten zijn. Tickets kunnen sinds vandaag besteld worden via de website van het Plopsa Theater. Een standaardticket kost 42 euro, houders van een Plopsa-abonnement en inwoners van de Westkust betalen slechts 32 euro. Meer informatie kan gevonden worden op de theaterwebsite.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Willy Sommers onthult ster op Walk of Fame

7 oktober 2015

Walk of Fame-ster voor Jacky Lafon

25 januari 2017

Clouseau verwent een uitverkocht Plopsa Theater

29 september 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020