Clouseau verwent een uitverkocht Plopsa Theater

Gepubliceerd op 29/09/2014 om 15:08

Op vrijdag 26 september 2014 gaven Koen en Kris Wauters het beste van Clouseau in het Plopsa Theater, de theaterzaal in Plopsaland De Panne. Het concert was volledig uitverkocht.

Na een muzikale sabbatperiode van vier jaar, bracht Clouseau een jaar geleden zijn elfde studio-album uit. Met die ijzersterke plaat staan ze er meer dan ooit tevoren. Hun nieuwe hits als Vliegtuig en Kan het niet alleen worden warm onthaald door hun fans. Het concert afgelopen vrijdag in het Plopsa-theater bewees dit. Naast verschillende nieuwe nummers, brachten Koen en Kris Wauters ook heel wat swingende en ontroerende klassiekers zoals Anne en Daar gaat ze.

Steve Van den Kerkhof:
Het is een hele eer dat we in ons prachtige theater zo’n grote naam mochten ontvangen. Het concert van Clouseau was enorm snel uitverkocht. We zijn dan ook erg tevreden over het succes. Ook de reacties achteraf waren lovend.


foto: Plopsa

Het Plopsa-theater verwelkomt binnenkort nog tal van andere grote namen. Zo staan op 11 november 2014 heel wat tieneridolen op het programma. Bandits, Niels Destadsbader, Laura Tesoro, Sisters Only en Laura Omloop brengen op die dag hun grootste hits tijdens dit unieke party-event. Op 29 november 2014 schittert de coryfee van het Vlaamse lied in de unieke theaterzaal in De Panne: Will Tura maakt er dan zijn opwachting.

Tickets voor beide events zijn verkrijgbaar via plopsatheater.be, 070 345 999 en aan het onthaal van Plopsaland De Panne, Toerisme De Panne en de bibliotheek van Veurne of De Panne. Plopsa-abonnees en inwoners van Veurne of De Panne krijgen korting.

Gerelateerd nieuws

Will Tura krijgt eigen ster op de Walk of Fame van Plopsa

28 oktober 2014

40% korting voor abonnees bij Junior Musical en Wickie De Musical

7 september 2014

Dit zijn de 28 kinderen die je ziet in Junior Musical

10 oktober 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020