Dagelijkse Wickie Zomershow in Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 08/08/2016 om 17:50

Nog tot en met 26 augustus kan je in Plopsa Indoor Coevorden dagelijks kijken naar een exclusieve Wickie Zomershow. Er zijn enkele bijzonderheden aan deze show.

Deze zomer word je verwacht in Plopsa Indoor Coevorden. Tot en met vrijdag 26 augustus vindt er in het Theater van het indoorpark dagelijks een Wickie Zomershow plaats. De show gaat telkens door om 14u30.

De show is exclusief gemaakt voor Plopsa Indoor Coevorden, ze is dus nog niet in een ander Plopsa-park te zien (geweest). In oktober 2015 ging de show in Coevorden in première. Speciaal voor deze show werd er een mascotte gemaakt van Ylvi, het ietwat ondeugende nichtje van Wickie.

Tijdens de show ontdekken Wickie en Ylvi een machine. Het blijkt een machine te zijn van Halvar waarmee hij kan achterhalen waar Vreselijke Sven zich bevindt. De machine zoekt naar de geur van Sven en van zodra die de geur gevonden heeft, wijst een pijl in de richting van Sven. Maar werkt de machine eigenlijk wel?

Op deze pagina vind je meer info en foto’s van de show.


De nieuwe doorloopweide met Heidi-thema

Nieuwe Heidi doorloopweide

In de Buitenzone, meer bepaald achter De Klimberg (gezien vanaf het indoorgedeelte), wordt gebouwd aan een nieuwe Heidi-attractie; de eerste in Plopsa Indoor Coevorden. Op Facebook liet Plopsa hierover een tijdje geleden al iets vallen.

Het blijkt nu een doorloopweide te zijn, al werd dit nog niet officieel door Plopsa bevestigd. Er werd een stukje gras omheind met hekken die ook in Heidiland in Plopsaland De Panne te vinden zijn. In het omheinde stuk werd een kronkelend paadje aangelegd en staat een stalletje dat erg Zwitsers oogt. Vermoedelijk komen er ook nog enkele beelden van Heidi-personages (Heidi, Peter, Opa Alp en hond Joseph).

De bouw lijkt al ver gevorderd. Wanneer dit nieuwe stukje Plopsa Indoor Coevorden open gaat, is niet bekend.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Piratenzone

Koning Willem-Alexanderplein

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

Ook Plopsa Indoor Coevorden beleefde succesvolle kerstvakantie

5 januari 2014

Plopsa Indoor Coevorden afgehuurd op zaterdag 28 oktober

27 oktober 2012

Wickie de viking bereikt nu ook Plopsa Indoor Coevorden

2 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020