Dana Winner onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 06/04/2016 om 19:40

Vandaag werd Dana Winner met een warm applaus onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van haar ster op de Story Walk of Fame.

De Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is weer een ster een rijker, en wat voor één! Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan Dana Winner om haar eigen ster te onthullen.

Dit deed ze voorafgaand aan een adembenemend optreden dat ze gaf in het kader van de MENT TV Vlaamse Top 10 in het Plopsa Theater, samen met 30 andere topartiesten. De ideale gelegenheid voor Plopsa om dit toptalent in de bloemetjes te zetten.

Dana Winner:
Wat een eer om mijn eigen ster te hebben op deze Walk of Fame. Het Plopsa Theater is een unieke locatie en het voelt goed om hier vereeuwigd te zijn. Een betere start van de avond kon ik me niet inbeelden!

Sinds haar eerste hit Op Het Dak Van De wereld is Dana immers niet meer weg te denken uit de doorsnee Vlaamse platenkast. Meer dan 2,5 miljoen verkochte cd’s, nummers in verschillende hitparades in Europa en talloze hits later, kan de zangeres terugblikken op een carrière om ‘U’ tegen te zeggen.

Bron: persbericht Plopsa

Foto's

Gerelateerd nieuws

40% korting voor abonnees bij Junior Musical en Wickie De Musical

7 september 2014

Samson & Gert gaan naar Hollywood in nieuwe Kerstshow!

26 december 2016

Plopsa Theater verwelkomt Clouseau op 26 september

11 december 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020