Data voor 3 Proximus-klantendagen in Plopsa-parken bekend

Gepubliceerd op 15/01/2018 om 20:08

Klanten van Proximus kunnen dit jaar drie keer terecht in de Plopsa-parken voor een exclusieve klantendag. De telecomoperator werkt sinds dit jaar samen met Plopsa en Studio 100.

Studio 100 versterkt dit jaar haar samenwerking met Proximus, onder andere door de verhuis van Studio 100 TV, dat tot voor kort enkel via Telenet te bekijken was. Door de deal zullen Proximus-klanten in 2018 nu ook drie keer voordelig naar de Plopsa-parken kunnen gaan. De eerste klantendag vindt plaats op zaterdag 31 maart in Plopsaland De Panne.

Op die eerste dag van de paasvakantie is Plopsaland exclusief voorbehouden voor klanten van Proximus. Bovendien genieten zij van voordelige toegangsprijzen: 15 euro in plaats van 36,50 voor bezoekers vanaf 1 meter. Kinderen tot 1 meter betalen 5 euro en geen 10,99. Voor die prijs mag je ook gratis parkeren bij Plopsaland De Panne en hoef je dus geen parkeerticket van 10 euro te kopen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Daarnaast is er de mogelijkheid om die dag ook een bezoek te brengen aan Plopsaqua De Panne, het waterpark vlak naast Plopsaland. Een Plopsaqua-ticket zal op 31 maart slechts 5 euro kosten voor klanten van Proximus.

Lees ook: Studio 100-deal met Proximus brengt ook veranderingen bij Plopsa

De klantendag in Plopsaland De Panne is slechts een begin. Op zondag 24 juni kunnen Proximus-klanten voordelig naar Plopsa Coo. Plopsa Indoor Hasselt opent op zondag 25 november exclusief de deuren voor klanten van de telecomoperator. Voor deze dagen zijn momenteel nog geen tickets beschikbaar.

Naast de klantendagen zorgt de nieuwe samenwerking tussen Plopsa en Proximus ook voor andere wijzigingen in de parken. Zo komen er enkele ‘belevingszones’ waar je onder andere je smartphone zal kunnen opladen. De gratis wifi zal vanaf dit jaar door Proximus verzorgd worden.

Gerelateerd nieuws

Wanneer zijn de Plopsa-parken open in 2013?

29 november 2012

Attractie Octopus uit Plopsa Coo duikt op in Frankrijk

23 maart 2018

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo beleefden goede paasvakantie

21 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Studio 100-deal met Proximus brengt ook veranderingen bij Plopsa