Nog exact negen dagen en de bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen hun eerste rondjes maken in 'De grote golf' en 'Vicky the battle'. Twee weken later zal ook het Plopsa-theater geopend worden door Samson en Gert. Wij trokken weer naar De Panne en maakten een overzicht van alle vorderingen en nieuwtjes. "> Nog exact negen dagen en de bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen hun eerste rondjes maken in 'De grote golf' en 'Vicky the battle'. Twee weken later zal ook het Plopsa-theater geopend worden door Samson en Gert. Wij trokken weer naar De Panne en maakten een overzicht van alle vorderingen en nieuwtjes. "> Nog exact negen dagen en de bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen hun eerste rondjes maken in 'De grote golf' en 'Vicky the battle'. Twee weken later zal ook het Plopsa-theater geopend worden door Samson en Gert. Wij trokken weer naar De Panne en maakten een overzicht van alle vorderingen en nieuwtjes. ">

De laatste rechte lijn naar de opening van Wickieland en het theater

Gepubliceerd op 22/06/2013 om 18:28

Nog exact negen dagen en de bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen hun eerste rondjes maken in ‘De grote golf’ en ‘Vicky the battle’. Twee weken later zal ook het Plopsa-theater geopend worden door Samson en Gert. Wij trokken weer naar De Panne en maakten een overzicht van alle vorderingen en nieuwtjes.

Wickieland (klik hier voor het uitgebreide dossier)
Op het voorplein, ter hoogte van de Kermiszone, zijn de verlichtingspalen thematisch afgewerkt en zijn de vlakke stukken op de rotsen bij ‘De grote golf’ bedekt met mooi, groen gras.

Plopsa-theater (klik hier voor het uitgebreide dossier)
Aan het Plopsa-theater werd er vandaag wel gewerkt. Men was bezig met het ‘sculpteren’ van de voorgevel. De struikjes en planten op het Dorpsplein, net voor het Plopsa-theater, beginnen nu mooi te groeien, net zoals de andere bloemperkjes elders in het park.

Vandaag was er ook de Smal-show op de Kiosk op het Dorpsplein. Hier kan je enkele foto’s vinden.

Nieuwtjes
Zoals we eerder al op onze Facebook-pagina meldden, is de Mega Mobiel, waarmee Mega Mindy en Mega Toby door Plopsaland rijden, opgeknapt. Ondermeer de motorkap kreeg een verfbeurt. Wie van de Kaatje-zone naar de ROX-zone stapt, of omgekeerd, loopt vanaf nu op een weg die nog sfeervoller is dan anders. De afgelopen week werd er immers sfeerverlichting aangebracht.

In de Plopsa-winkel is het aanbod van Maja de bij-producten uitgebreid met de kleine beeldjes waarvoor je een tijdje geleden kon sparen bij ‘Dag Allemaal’ en hebben Bobo en ROX meer ruimte gekregen.

Foto’s

Video’s

Gerelateerd nieuws

Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode

13 december 2012

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Plopsaland De Panne pakt uit met interactieve smartphone applicatie

24 juli 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020