De nieuwe folder van Plopsaland De Panne is er!

Gepubliceerd op 24/03/2014 om 18:39

Binnen iets minder dan twee weken gaan Plopsaland De Panne en Plopsa Coo weer open. Naar aanloop van het nieuwe pretparkseizoen, wordt er ieder jaar een nieuwe parkfolder uitgegeven. Wij namen de nieuwe folder van Plopsaland De Panne goed door, en sommen alles eens op!

Op zondag 6 april gaan de deuren van Plopsaland De Panne weer open voor het grote publiek. Iedereen kan dan opnieuw in het park terecht voor een leuk dagje uit! Je kan dan weer opnieuw ritjes maken in de ROX flyer, Anubis The Ride, de SuperSplash, het vernieuwde Wickieland ontdekken én doorheen de ruimte racen in de nieuwe Viktors race.

Net zoals vorig jaar is er op de voorkant van de folder plaats voor Wickie en zijn Wickieland. Wel anders is dat er nu een foto van De grote golf en de nieuwe parkfiguur van Wickie de viking op staat. Als je de folder open slaat, krijg je zoals gewoonlijk een beeld van de vele topattracties die het park telt. Vorig jaar werd het park voorgesteld aan de hand van kleinere foto’s. In de folder van dit jaar wordt Plopsaland De Panne voorgesteld met één grote foto waarop onder andere de Piratenzone, Anubis The Ride en De grote golf afgebeeld staan. Ook Mayaland krijgt er de nodige aandacht.

Natuurlijk wordt de lezer ook geïnformeerd over de openingsuren, shows en evenementen. In de vernieuwde Bumba-zone zal je dagelijks op de foto kunnen tijdens een interactief dansmoment met Bumba. Er zal ook dagelijks een Maya-show plaatsvinden in het Plopsa-theater en meet and greets met onder andere Kabouter Plop, Mega Mindy, Wickie en Halvar.

Ook dit jaar worden er heel wat evenementen georganiseerd in de Plopsa-parken. In de folder krijg je een overzicht van de evenementen zoals de Ketnet-fandagen, de Prinsessia dagen, de Fiësta Latina nocturnes en de K3 weekends. Op de achterzijde van de folder wordt er reclame gemaakt voor de shows en concerten die het Plopsa-theater organiseert, zoals de Samson en Gert kerstshow.

Foto’s

   

Gerelateerd nieuws

Plopsa start met grote Wickieland-wedstrijd

14 juni 2013

Bouw glijbanen Plopsaqua begonnen!

14 april 2014

Een zomers dagje in Plopsaland De Panne

2 mei 2013

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020