folder van Plopsaland De Panne, nu is het tijd om de folders van de twee indoorparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden online te plaatsen!"> folder van Plopsaland De Panne, nu is het tijd om de folders van de twee indoorparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden online te plaatsen!"> folder van Plopsaland De Panne, nu is het tijd om de folders van de twee indoorparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden online te plaatsen!">

De nieuwe folders van Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden

Gepubliceerd op 27/03/2014 om 14:50

Enkele dagen geleden publiceerden we al de folder van Plopsaland De Panne, nu is het tijd om de folders van de twee indoorparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden online te plaatsen!

Naar goede gewoonte brengen alle Plopsa-parken jaarlijks een nieuwe folder uit. Zo ook dit jaar! Hoe de folder van Plopsaland De Panne er dit jaar uit ziet, maakten we eerder deze week al bekend. Nu zijn de folders van Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden aan de beurt!

Plopsa Indoor Hasselt
Dit jaar ziet de cover van de folder er volledig anders uit. Bumba maakte plaats voor de stoerdere Wickie de viking en een mooie foto van de Wickie-coaster. Als je de folder opent, krijg je natuurlijk ook hier een mooie fotocollage van enkele attracties. Enkele topattracties zoals de Wickie-coaster en De vuurtoren sieren, samen met Halvar, Plop en Bumba, de pagina’s. Er gaat heel wat aandacht naar de in 2012 vernieuwde buitenzone.

Natuurlijk bevat de folder ook een schat aan praktische informatie. De dagelijkse shows, de vele evenementen, de openingstijden en de route naar het park worden duidelijk voorgesteld en/of uitgelegd. Ook de belevenissen in de stad Hasselt worden vermeld.

Plopsa Indoor Coevorden
Ook het in 2010 geopende Plopsa Indoor Coevorden bracht onlangs een nieuwe folder uit. Op de voorpagina van de folder nodigen Kabouter Plop, Wickie de viking, Maja de bij en Bumba je uit om verder te bladeren in de folder. In de folder wordt natuurlijk de nodige aandacht besteedt aan de vele binnen- en buitenattracties. De fotocollage in de folder is volledig hetzelfde als die van Plopsa Indoor Hasselt, enkel de foto’s van het buitengedeelte en de attracties binnenin zijn verschillend.

Ook in deze folder is er heel wat plaats voor de nuttige informatie voor je bezoek. Verder wordt je ook nieuwsgierig gemaakt naar de evenementen en de gemeente Coevorden, die ook dit jaar weer heel wat te bieden heeft als het over amusement en toerisme gaat.

Foto’s

Plopsa Indoor Hasselt
   

Plopsa Indoor Coevorden
   

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden organiseert sollicitaties op achtbaan

21 september 2018

Plopsa Indoor Coevorden trakteert opnieuw: gratis toegang voor 5-jarigen

2 juli 2015

500.000 paaseitjes te rapen in de Plopsa-parken

31 maart 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020