Sinds vandaag is de attractie 'De piratenboot' in Plopsaland De Panne teruggeplaatst. Na een grondige onderhoudsbeurt van iets meer dan twee maanden is de attractie weer in elkaar gezet. De attractie is momenteel nog niet geopend, maar vorige week liet Plopsa weten dat 'De piratenboot' eind deze maand terug zal heropenen.  "> Sinds vandaag is de attractie 'De piratenboot' in Plopsaland De Panne teruggeplaatst. Na een grondige onderhoudsbeurt van iets meer dan twee maanden is de attractie weer in elkaar gezet. De attractie is momenteel nog niet geopend, maar vorige week liet Plopsa weten dat 'De piratenboot' eind deze maand terug zal heropenen.  "> Sinds vandaag is de attractie 'De piratenboot' in Plopsaland De Panne teruggeplaatst. Na een grondige onderhoudsbeurt van iets meer dan twee maanden is de attractie weer in elkaar gezet. De attractie is momenteel nog niet geopend, maar vorige week liet Plopsa weten dat 'De piratenboot' eind deze maand terug zal heropenen.  ">

‘De piratenboot’ in Plopsaland De Panne teruggeplaatst

Gepubliceerd op 18/09/2013 om 17:23

Sinds vandaag is de attractie ‘De piratenboot’ in Plopsaland De Panne teruggeplaatst. Na een grondige onderhoudsbeurt van iets meer dan twee maanden is de attractie weer in elkaar gezet. De attractie is momenteel nog niet geopend, maar vorige week liet Plopsa weten dat ‘De piratenboot’ eind deze maand terug zal heropenen.

De populaire attractie ‘De piratenboot’ in het themagedeelte rond Piet Piraat in Plopsaland De Panne is even geleden teruggeplaatst. Door een grootschalig technisch probleem werd de attractie begin juli uit het park verwijderd en naar een herstellingsplaats gebracht. Daar is de attractie hersteld en werd het veiligheidssysteem herbekeken. De attractie zal eind deze maand terug open gaan voor bezoekers.

Viktor’s race
‘De piratenboot’ is niet de enige Meli-attractie die dit jaar een onderhoud kreeg. Na de herfstvakantie zal de rode Kaatje-achtbaan ‘Viktor’s race’ volledig gedemonteerd worden. Op de plaats zal een gelijkaardige, maar vernieuwde achtbaan gebouwd worden.

De attractie werd in 1976 geopend in het toenmalige Meli-Park onder de naam ‘Keverbaan’. Toen stond de attractie op de plaats waar de huidige ingang van het park nu te vinden is. Pas in de jaren ’90 werd de achtbaan verplaatst naar de oever van het grote meer.

Foto’s

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Gerelateerd nieuws

Heidi krijgt gezelschap van Peter in Plopsaland De Panne

31 december 2016

‘Samson en Gert kerstshow’ voor de tweede keer verlengd!

8 oktober 2013

Foto-update uit Plopsaland De Panne (16 april 2014)

16 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020