De zomer van Plopsa: deel 1: Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 29/06/2014 om 08:37

Het schooljaar is voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Er is geen tijd om je te vervelen, want de Plopsa-parken zijn dagelijks geopend! De parken organiseren verschillende (zomerse) evenementen, ook Plopsaland De Panne!

De Plopsa-parken zijn deze zomer dagelijks geopend. Op het programma staan verschillende shows en evenementen, onder andere van Prinsessia en Wickie de viking. In dit nieuwsbericht nemen we het zomeraanbod van Plopsaland De Panne onder de loep.

Evenementen

Prinsessia-dagen 2, 9, 16, 23 en 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus
Prinsessen Violet, Iris, Roos, Madeliefje en Linde komen deze zomer naar Plopsaland De Panne! Iedere woensdag in juli en augustus verlaten ze de prinsessenschool om de kijkers te ontmoeten. Tijdens de Prinsessia-dagen is er telkens om 17u een show in het Plopsa-theater. En denk eraan: na elke les een beetje meer prinses…

De Vlaamse Top 10 3 juli
Combineer je dagje Plopsaland met een opname van De Vlaamse Top 10 met meer dan 30 topartiesten! MENT TV nodigt voor de derde en laatste keer een hele resem Vlaamse artiesten uit in het Plopsa-theater. Lindsay en Herbert Verhaeghe praten alle nummers aan elkaar. Koop hier je tickets.

Fiësta Latina 12, 19 en 26 juli en 2, 9 en 16 augustus
De zomernocturnes zien er dit jaar helemaal anders uit! Tijdens de nocturnes waan je je als een voetbalsupporter op het WK voetbal in Brazilië. De zuiderse muziek, sfeer en animatie zorgen daarvoor. Iedere nocturne wordt om 22u30 afgesloten met vuurwerk.

Wickie Summernights 20 en 27 juli en 3 en 10 augustus
Wickie de viking verovert tijdens de zomer de zondagen in Plopsaland De Panne! Beleef een hele dag fun in Wickieland en de andere themagedeeltes en blijf extra lang! Tot 20u kan je genieten van extra animatie in Wickieland, waar een heus vikingfeest losbreekt!

Shows

Maya-show dagelijks
Maya is jarig! Samen met haar vriendjes Flip, Willy en Lili viert ze haar verjaardag. Al hebben Flip en Willy geen cadeautje voor Maya… Zal het hen lukken een geschikt cadeau te vinden?

Klus-show 28 tot 30 juni, 1 tot 13 juli en 16 tot 29 augustus
Deze zomer kan je Kabouter Klus ontmoeten in het Plopsa-theater. Hij verwacht iedereen voor een superleuke show vol muziek en dans!

Samson en Gert zomershow weekdagen van 14 juli tot 15 augustus
Beste vrienden Samson en Gert zakken deze zomer af naar De Panne, waar ze iedere weekdag van 15 juli tot 16 augustus een zomerse show geven! De show zit veel boordevol muziek, dans, grappen en veel meer!

Morgen zetten we de zomerevenementen en -shows van Plopsa Coo en Holiday Park in de kijker.

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Plopsaland De Panne (16 april 2014)

16 april 2014

Virginie Claes presenteert pre-show op Miss België TV

9 januari 2014

Grote update voor Plopsaland App

1 augustus 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020