De zomer van Plopsa: deel 2: Plopsa Coo en Holiday Park

Gepubliceerd op 30/06/2014 om 08:42

Het schooljaar is voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Er is geen tijd om je te vervelen, want de Plopsa-parken zijn dagelijks geopend! De parken organiseren verschillende (zomerse) evenementen, ook Plopsa Coo en Holiday Park!

De Plopsa-parken zijn deze zomer dagelijks geopend. Op het programma staan verschillende shows en evenementen, onder andere van Maya de bij. In dit nieuwsbericht nemen we het zomeraanbod van Plopsa Coo en Holiday Park onder de loep.

Evenementen

Fiësta Latina (Plopsa Coo) 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus
De zomernocturnes zijn dit jaar weer helemaal terug! En hoe! Tijdens de nocturnes waan je je als een voetbalsupporter op het WK voetbal in Brazilië. De zuiderse muziek, sfeer en animatie zorgen daarvoor. Iedere nocturne wordt om 22u afgesloten met vuurwerk.

Viva Brazil (Holiday Park) 2, 9, 16, 23 en 30 augustus en 6 september
Holiday Park haalt de voetbalgekte naar het park tijdens de zomernocturnes. De zuiderse samba, limbo, capoeira… zorgen daarvoor. Iedere nocturne wordt om 22u30 afgesloten met vuurwerk.

Shows

Maya-show (Holiday Park) dagelijks
Maya is jarig! Samen met haar vriendjes Flip, Willy en Kiki viert ze haar verjaardag. Iedereen is uitgenodigd om er samen een groot feest van de maken! Deze show vindt dagelijks plaats om 13u30 en 16u45 op het podium aan het Platz der fontänen.

Hollywood’s Talking Dead (Holiday Park) dagelijks
Deze spectaculaire show moet je gezien hebben! Spoken, zombies en vampieren nemen het meer van Holiday Park over en tonen er hun beste waterkunstjes. Hét hoogtepunt is de Jetovator… Deze show vindt dagelijks plaats om 12u, 14u15 en 15u45 op het Holiday Park meer.

Maya-show (Plopsa Coo) 12 juli tot 17 augustus
Maya is jarig! Samen met haar vriendjes Flip, Willy en Lili viert ze haar verjaardag. Al hebben Flip en Willy geen cadeautje voor Maya… Zal het hen lukken een geschikt cadeau te vinden?

Bekijk ook het uitgebreide zomerprogramma van Plopsaland De Panne.

Gerelateerd nieuws

‘Fiësta Latina’-nocturnes vallen in de smaak bij Holiday Park-bezoekers

14 augustus 2013

Holiday Park opent indoorgebied voor het eerst tijdens de winter

20 september 2019

Plopsa-parken bekroond met European Star Awards

7 oktober 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020