Dino-alarm tijdens Dinoween in Plopsa Coo

Gepubliceerd op 31/10/2016 om 09:59

Voor het tweede jaar op rij kan je deze herfstvakantie komen griezelen in Plopsa Coo. Tijdens Dinoween staat het park in het teken van – wat dacht je – Halloween en dino’s.

Sinds de opening van Dino Splash in de zomer van vorig jaar staat Plopsa Coo volledig in het teken van dinosaurussen. Van die gelegenheid maakte het park vorig jaar gebruik om voor het eerst een Halloweenevenement te organiseren. En daar gaat het deze herfstvakantie mee verder.

Het park is tijdens Halloween nog gezelliger: de vele bomen in het park zijn aan de voet versierd met strobalen en pompoenen en in de kruin hangen kleine, griezelige spookjes. Wanneer de avond valt, springen alle lampjes aan en wordt het park pas echt feeëriek.

Daarnaast is er tijdens Dinoween ook extra entertainment. Op het podium van Place Sequoia is er dagelijks een Dino Magic Show, gebracht door de Luikse goochelaar Gianni Henderson. Tijdens Dinoween mogen de dino’s natuurlijk niet ontbreken: zij wandelen samen met de heksen door het park en worden achtervolgd door de Park Rangers.

Nog de hele herfstvakantie lang (tot 6 november) is er dagelijks griezelplezier in Plopsa Coo tijdens Dinoween. Op de twee zaterdagen (29 oktober en 5 november) is er een nocturne. Het park blijft dan geopend tot 19u; twee uur langer dan normaal. Als afsluiter is er een vuurwerkshow, vlakbij de Watervallen van Coo.

Wil je dit seizoen nog genieten van alles wat Plopsa Coo te bieden heeft? Bestel dan snel jouw tickets met 10 euro korting en plan een voordelig dagje Coo! Plopsa Coo sluit het seizoen af op zondag 6 november.

Nieuw in het park

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

ROX nu ook in Plopsa Coo te vinden

15 augustus 2014

2019 brengt heel wat nieuwe evenementen voor de Plopsa-parken

25 december 2018

Foto-update uit Plopsa Coo (30 juli 2014)

31 juli 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020