Dino Splash in Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens winter

Gepubliceerd op 09/11/2019 om 14:28

Voor het eerst opent Plopsaland De Panne haar boomstamattractie ook tijdens de wintermaanden. De dit jaar compleet vernieuwde Dino Splash zal bezoekers verwelkomen wanneer het weer het toelaat.

Afgelopen zomer opende Plopsaland De Panne de Dino Splash, een upgrade van de oorspronkelijk in 1989 geopende Boomstammetjes. De oude kasteelruïnes maakten plaats voor reusachtige vulkanen omringd door animatronics van dinosaurussen: een transformatie van maar liefst 5 miljoen euro.

Het park opent de gloednieuwe attractie nu ook voor het eerst tijdens het jaarlijkse winterevenement: Winter Magic. Bij een temperatuur van minstens 5°C kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne een ritje maken doorheen het prehistorische dinolandschap. Daardoor zijn nu alle waterattracties van het park ook ‘s winters geopend. Voorheen bleven De Boomstammetjes telkens gesloten van november tot de paasvakantie.

Lees ook: Boomstammetjes Plopsaland De Panne krijgen dinothema

Plopsaland De Panne is nog tot en met 5 januari 2020 geopend tijdens de weekenden en in de kerstvakantie. Vanaf vandaag staat het park in het teken van Winter Magic, waarbij het park versierd wordt met honderden kerstbomen en duizenden lichtjes. Hoogtepunten zijn het Lichtfestival in Studio 100-thema, de gratis schaatspiste, de PAW Patrol Show en de meet and greet met de cast van #LikeMe tijdens Ketnet Kerst.

Gerelateerd nieuws

Optreden K3 op 22 september ook in gebarentaal!

11 september 2013

Plopsa tevreden na wisselvallige zomer

30 augustus 2017

Hartverwarmende weken in Winter Plopsaland!

9 december 2014

Een blik op de werf van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne

5 november 2019

Meer bezoekers voor Plopsa-parken tijdens herfstvakantie

3 november 2019

Grootse plannen voor Plopsa Coo: nieuwe attractie in 2020, later ook hotel

2 november 2019

Boomstammetjes Plopsaland De Panne krijgen dinothema