Dino Splash in Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens winter

Gepubliceerd op 09/11/2019 om 14:28

Voor het eerst opent Plopsaland De Panne haar boomstamattractie ook tijdens de wintermaanden. De dit jaar compleet vernieuwde Dino Splash zal bezoekers verwelkomen wanneer het weer het toelaat.

Afgelopen zomer opende Plopsaland De Panne de Dino Splash, een upgrade van de oorspronkelijk in 1989 geopende Boomstammetjes. De oude kasteelruïnes maakten plaats voor reusachtige vulkanen omringd door animatronics van dinosaurussen: een transformatie van maar liefst 5 miljoen euro.

Het park opent de gloednieuwe attractie nu ook voor het eerst tijdens het jaarlijkse winterevenement: Winter Magic. Bij een temperatuur van minstens 5°C kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne een ritje maken doorheen het prehistorische dinolandschap. Daardoor zijn nu alle waterattracties van het park ook ‘s winters geopend. Voorheen bleven De Boomstammetjes telkens gesloten van november tot de paasvakantie.

Lees ook: Boomstammetjes Plopsaland De Panne krijgen dinothema

Plopsaland De Panne is nog tot en met 5 januari 2020 geopend tijdens de weekenden en in de kerstvakantie. Vanaf vandaag staat het park in het teken van Winter Magic, waarbij het park versierd wordt met honderden kerstbomen en duizenden lichtjes. Hoogtepunten zijn het Lichtfestival in Studio 100-thema, de gratis schaatspiste, de PAW Patrol Show en de meet and greet met de cast van #LikeMe tijdens Ketnet Kerst.

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Menukaart Prinsessia Restaurant bekend

25 november 2015

Kabouter Plop viert verjaardag in Plopsaland

12 oktober 2013

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Boomstammetjes Plopsaland De Panne krijgen dinothema