Dino Splash in Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens winter

Gepubliceerd op 09/11/2019 om 14:28

Voor het eerst opent Plopsaland De Panne haar boomstamattractie ook tijdens de wintermaanden. De dit jaar compleet vernieuwde Dino Splash zal bezoekers verwelkomen wanneer het weer het toelaat.

Afgelopen zomer opende Plopsaland De Panne de Dino Splash, een upgrade van de oorspronkelijk in 1989 geopende Boomstammetjes. De oude kasteelruïnes maakten plaats voor reusachtige vulkanen omringd door animatronics van dinosaurussen: een transformatie van maar liefst 5 miljoen euro.

Het park opent de gloednieuwe attractie nu ook voor het eerst tijdens het jaarlijkse winterevenement: Winter Magic. Bij een temperatuur van minstens 5°C kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne een ritje maken doorheen het prehistorische dinolandschap. Daardoor zijn nu alle waterattracties van het park ook ‘s winters geopend. Voorheen bleven De Boomstammetjes telkens gesloten van november tot de paasvakantie.

Lees ook: Boomstammetjes Plopsaland De Panne krijgen dinothema

Plopsaland De Panne is nog tot en met 5 januari 2020 geopend tijdens de weekenden en in de kerstvakantie. Vanaf vandaag staat het park in het teken van Winter Magic, waarbij het park versierd wordt met honderden kerstbomen en duizenden lichtjes. Hoogtepunten zijn het Lichtfestival in Studio 100-thema, de gratis schaatspiste, de PAW Patrol Show en de meet and greet met de cast van #LikeMe tijdens Ketnet Kerst.

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Plopsaland De Panne (6 februari 2016)

7 februari 2016

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Plopsaland presenteert drie nieuwe attracties in Ploptuin

18 maart 2007

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019

Boomstammetjes Plopsaland De Panne krijgen dinothema