Dit jaar 12 evenementen in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 17/03/2014 om 21:34

Deze avond maakte Plopsa via Facebook de evenementenkalender van Plopsaland De Panne bekend. Er zijn heel wat nieuwe evenementen, zoals de Prinsessia-dagen en en de Wickie Summernights, en ook de Mega Mindy Boevendagen zullen terug plaatsvinden.

Zonet maakte Plopsa de volledige evenementenkalender voor Plopsaland De Panne bekend. Het park organiseert dit jaar 12 evenementen, dat zijn er twee meer dan vorig jaar. Op het programma staan onder andere Prinsessia-dagen, Ketnet-fandagen, K3 Weekends en Mega Mindy Boevendagen.

Een voorjaar vol events
Tijdens de paasvakantie, van 6 tot 21 april, zullen Kabouters Plop en Lui dagelijks te vinden zijn in het park. Ze zullen dagelijks een leuke show geven in het park. Ook de populaire Ketnet-fandagen zullen dit jaar weer doorgaan in het park. Opvallend is dat de fandagen zullen plaatsvinden van 1 tot 4 mei en niet begin juli. Er werd ook gekozen voor twee nieuwe meet and greets. Naast de cast van ROX, zal ook die van GoGoGo! en Prinsessia aanwezig zijn.

Na de opening van De wereld van Kaatje vorig jaar, krijgt Kaatje ook een eigen evenement in het park. Tijdens het Kaatje fanweekend zullen Kaatje, Kamiel en Viktor aanwezig zijn in Plopsaland. Bovendien is er ook een liveshow gepland. Het Kaatje fanweekend vind plaats op 7, 8 en 9 juni.

Dé evenementenzomer!
De vijf prinsessen van het nieuwe Studio 100-programma Prinsessia komen op woensdagen tussen 2 juli en 27 augustus naar het park. Ze zullen er tijdens de Prinsessia-dagen onder andere een leuke show geven. De zomernocturnes van Plopsaland De Panne zullen er dit jaar iets anders uitzien. Het park koos (voorlopig) om de meet and greets te vervangen door een zuiders spektakel: Fiësta Latina! De nocturnes vinden iedere zaterdag tussen 12 juli en 16 augustus plaats tot 22u30.

Het bekendste televisieduo van het land, Samson en Gert, brengen ook deze zomervakantie door in Plopsaland De Panne. Op weekdagen van 14 juli tot 15 augustus zullen ze een leuke, zomerse show geven in het Plopsa-theater. Wickie de viking zorgt voor leuke animatie tussen 20 juli en 10 augustus, de Wickie Summernights. In die periode zal Wickieland op zondagen omgetoverd worden tot een nog mooiere wereld! Zeker de moeite waard!

De zomervakantie wordt afgesloten door K3. De K3 Weekends zullen plaatsvinden tussen 23 augustus en 13 september, tijdens de weekends. Op het programma staat onder andere een spetterend live-optreden van Karen, Kristel en Josje!

De evenementen van het najaar
Na drie jaar afwezigheid keren de Mega Mindy Boevendagen terug naar Plopsaland De Panne. Tijdens de weekends van 11 tot 19 oktober wordt Plopsaland De Panne nog veiliger, want dan vangen Mega Mindy en Toby de boeven in het park. Traditioneel wordt het in oktober en november in Plopsaland een beetje griezeliger, want dan wordt er Halloween gevierd! Piet Piraat zal er van 25 oktober tot 2 november dagelijks een heuse show geven. Het is nog niet bekend of er opnieuw Ketnet Halloween nocturnes georganiseerd zullen worden, maar van 27 tot 31 oktober is het park open tot 19u.

Natuurlijk zal Sinterklaas ook dit jaar een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne. Gedurende de weekends van 8 november tot 7 december zal de goedheiligman de kinderen die op bezoek komen van harte welkom heten.

Winter Plopsaland sluit het jaar af…
Als het buiten wat kouder wordt, dan wordt Plopsaland De Panne omgetoverd tot Winter Plopsaland! Van 13 december tot 4 januari kan je in het hele park kerstbomen vinden én kerstliedjes horen. Het showprogramma gedurende de kerstvakantie is nog niet bekend. Of er in samenwerking met Ketnet opnieuw Ketnet Kerst georganiseerd zal worden is nog niet bekend, maar er zijn wel nocturnes van 26 tot 30 december tot 19u. Het park is gesloten op 24 december en 1 januari.

Gerelateerd nieuws

Gezin kampeert in Plopsaland De Panne voor het goede doel

27 september 2015

Plopsaland De Panne viert Halloween met Piet Piraat

27 oktober 2013

Goedkopere Winter Plopsaland-tickets bij DreamLand

18 december 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020