Dit staat er op het programma tijdens ‘Winter Plopsaland’

Gepubliceerd op 20/11/2012 om 18:20

Ook dit jaar zal het tijdens de kerstvakantie bibberen zijn in Plopsaland De Panne. Niet voor Halloween, maar wel voor ‘Winter Plopsaland’, van 8 december tot 6 januari. Het park zal versierd worden met kerstbomen, sneeuw en kampvuren. Er zullen ook weer tal van extra’s zijn, zoals de ‘Crazy coaster’ en de schaatspiste.

Uitgebreid attractieaanbod
Tijdens de hele winterperiode, de kerstvakantie, zijn er ook twee extra attracties in Plopsaland De Panne: ‘De dansende fonteinen’ worden bedekt door een grote ijspiste en op de parking staat de ‘Crazy Coaster’ opgesteld.

Show en animatie
Het ‘Groot theater’ is tijdens ‘Winter Plopsaland’ toe aan zijn laatste shows… Elke zaterdag en zondag van 8 tot 23 december, op 24 en 31 december en van 2 tot 6 januari geeft Dobus een te gekke meezingshow.

Plopsaland zal ook dit jaar enkele dagen extra lang open zijn. Van 26 tot 30 december is er dus extra veel tijd voor shows: er zal een Mega Mindy- en een ‘Ketnet kerstshow’ zijn. En om de dag helemaal af te sluiten is er nog een knallend vuurwerk. In het ‘Bumba theater’ is er elke dag van de kerstvakantie een Bumba-show.

Er zal ook op elke dag extra animatie voorzien worden. Zo kunnen de bezoekers trouwens langsgaan in het huis van de Kerstman op het Dorpsplein.

Tickets
Zoals vele andere bedrijven steunt ook Plopsa de ‘Meneer Konijn’-actie van Q-music. Voor iedereen die via de website een ticket koopt, schenkt Plopsa tien euro aan de organisatie ‘Kindergeluk vzw’, een organisatie dat kinderen en jongeren nieuwe kansen wil geven. De actie loopt nog tot 20 december.

Vanochtend was er op Q-music ook een gesprekje met iemand van Plopsaland.

Gerelateerd nieuws

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

Ketnet en Plopsaland organiseren Ketnet Freezzz

29 augustus 2007

Nieuw indoorgebied Plopsaland De Panne krijgt Bumba-thema

17 augustus 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020