Een blik op de werf van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 05/11/2019 om 20:02

In het najaar van 2020 worden de eerste gasten verwacht in het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne. Tot dan wordt er hard doorgewerkt op de enorme bouwwerf aan de ingang van het park.

Al meer dan een jaar wordt er tussen de ingang van Plopsaland De Panne en het waterpark Plopsaqua De Panne gebouwd aan een megaproject: het Plopsa Hotel. Intussen is de ruwbouw van het hotel zo goed als klaar. Plopsa Fans nam een kijkje in het hotel in aanbouw.

Verspreid over drie verdiepingen komen er straks 117 gethematiseerde kamers, waarvan er 11 worden toegewezen aan een Studio 100-figuur. Zo slapen hotelgasten binnenkort in de Kabouter Plop-, Bumba-, K3- of F.C. De Kampioenen-suite. Voor deze gasten zijn onder het hotel een 40-tal parkeerplaatsen voorzien. Andere gasten kunnen parkeren op de parkings van Plopsaland De Panne.

Lees ook: Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

Dit wordt de lobby van het Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel zal ook over een ruim restaurant beschikken waar zowel hotel- als parkgasten ‘s avonds kunnen dineren. Verder voorziet het hotel ook twee bars, een kleine winkel en verschillende vergaderzalen.

De opening van het Plopsa Hotel moet er mee voor zorgen dat het aantal bezoekers van Plopsaland De Panne zal stijgen van 1,6 naar 2 miljoen bezoekers per jaar. Het kostenplaatje bedraagt zo’n 20 miljoen euro. De Plopsa Group heeft ook plannen voor een hotel bij Plopsa Coo en Holiday Park.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Bouw hotel in Plopsaland De Panne gaat de hoogte in

24 december 2018

Nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel tonen kamers vol Studio 100-details

7 januari 2019

In detail: zo zal het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

22 mei 2018

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt