Een goed gevulde krokusvakantie in de Plopsa-parken!

Gepubliceerd op 27/02/2014 om 18:24

Deze krokusvakantie staat er heel wat te gebeuren in de Plopsa-parken. Mayaland is de hele vakantie open én de bezoekers kunnen genieten van een Bobo-show in het Plopsa theater. In Plopsa Indoor Hasselt wordt er Ketnet carnaval gevierd.

Bobo in Mayaland
Mayaland Indoor opent tijdens de volledige krokusvakantie z’n deuren. Bezoekers krijgen er een dagelijkse show met Bobo in het nieuwe Plopsa-theater bovenop. De andere attracties van Plopsaland De Panne zijn nog niet toegankelijk. Plopsaland De Panne verwelkomt opnieuw bezoekers vanaf zondag 6 april.

Wim Wauters, parkmanager:
Kinderen kunnen zich tijdens de krokusvakantie uitleven op maar liefst 10 indoorattracties, waaronder De Bloemenmolen en De Waterlelies. En natuurlijk kunnen Maya of Flip geknuffeld worden tijdens een leuke meet and greet. We maken ons alvast op voor een gezellige drukte.

Mayaland in De Panne is open van 1 tot 9 maart, telkens van van 10u30 tot 17u. De Bobo-show start om 14u in het Plopsa-theater. Tickets voor Mayaland kosten 9,50 euro via mayaland.be. De parking is gratis.


Kaatje, Kamiel en Viktor vieren carnaval in Plopsa Indoor Hasselt

Ketnet carnaval in Plopsa Indoor Hasselt
Komende krokusvakantie gaan Ploppertjes en hun familie volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop met knotsgekke polonaises in een kleurrijke confettiregen (13u30 en 16u30). Op weekdagen zijn Kaatje, Kamiel en Viktor erbij. Dan barst het feest helemaal los tijdens Kaatjes carnavalshow (13u30 en 16u30)!

Michel Houbrechts, operations coördinator:
Na de succesvolle edities van de vorige jaren, werken we graag opnieuw samen met Ketnet om er een onvergetelijk feest van te maken. Carnaval is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt. Haal je leukste carnavalskostuum, toeters en feestneuzen dus maar boven!

Kinderen die verkleed als Kaatje, Kamiel of Viktor naar het park komen, maken kans om samen met hun idolen op het podium te dansen. Maar iedereen kan Kaatje, Viktor, Bumba, Bumbalu en andere Plopsa-figuren ontmoeten tijdens de dagelijkse meet and greetsessies (14u45 tot 15u30). Wie nog meer kriebels wil, kan de hele dag naar hartenlust genieten van de vele attracties in het park. Plopsa Indoor Hasselt is uitverkocht op zaterdag 1 maart.

Gerelateerd nieuws

‘Ketnet carnaval’ in Plopsa Indoor Hasselt

11 februari 2013

Heel wat nieuwtjes onthuld op PlopsaFanday

29 november 2014

Nieuwe Plopsa-folders vanaf nu verkrijgbaar

11 april 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020