Een krokusvakantie boordevol shows in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 20/02/2017 om 20:13

De Plopsa-parken maken zich klaar om hun bezoekers een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie zijn er in de geopende Plopsa-parken liveshows en feestelijke animatie.

Volgende week is het krokusvakantie in België en voorjaarsvakantie in de meeste regio’s van Nederland. De Plopsa-parken bieden hun bezoekers dan extra shows en animatie. Een overzicht van de extra’s per park:

Mayaland Indoor

Mayaland Indoor viert carnaval! Het indoorpark gelegen in Plopsaland De Panne is sinds enkele jaren afzonderlijk open in de eerste maanden van het jaar. Van 25 februari tot en met 5 maart ontvangt het park Kabouter Klus die er de boel op stelten zet. Bezoekers genieten er om 14u van een Carnavalshow met Klus in het Plopsa Theater.

Bovendien krijgen alle fans de kans om de (on)handige kabouter in levenden lijve te ontmoeten tijdens een dagelijkse meet and greet om 15u. Naast het aangepaste carnavalsprogramma kunnen bezoekers ook steeds genieten van de 10 attracties in het indoorpark.

Bij aankoop van een volwassenenticket voor Plopsaqua De Panne krijg je nu gratis toegang tot Mayaland Indoor! Klik hier voor meer info en om jouw tickets te bestellen.

Plopsaqua De Panne

Vlak naast Mayaland Indoor bevindt zich Plopsaqua De Panne: het waterpark van Wickie de Viking dat dit jaar alle dagen open is. De adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, Het Stormbad en de drie indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers.

Bij aankoop van een ticket voor Plopsaqua De Panne geniet je tijdens de krokusvakantie bovendien van gratis toegang tot Mayaland Indoor op dezelfde dag! De ideale combinatie voor een leuke daguitstap met het hele gezin. Alle info over de actie en tickets vind je hier.

Ben je Plopsa-abonnee? Dan geniet je momenteel van 50% korting in Plopsaqua in plaats van de gebruikelijke 40%! Ontdek er hier alles over. Heb je geen abonnement? Dan krijg je bovenop je ticket voor Plopsaqua De Panne een gratis ticket voor Mayaland Indoor! Alle info vind je hier.

Plopsa Indoor Hasselt

Ploppertjes en hun familie gaan tijdens de voorjaarsvakantie volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpark maakt zich op voor een nieuwe editie van het succesvolle Ketnet Jr. Carnaval, dat plaatsvindt tijdens de weekends van 25 en 26 februari en 4 en 5 maart. Kaatje, Kamiel en Viktor zetten het park helemaal op z’n kop met hun knotsgekke fratsen tijdens de Kaatje Festival Show.


De confettiregen in Plopsa Indoor Hasselt

Van 27 februari tot en met 3 maart barst het feest helemaal los tijdens Bumba Carnaval onder leiding van de circusdirecteur. Bezoekers kunnen samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu en Kiwi op de foto en genieten van een knotsgekke Bumba Magico Show. Na de show neemt Bumba alle Plopsa-fans mee naar het Dorpsplein voor een feestelijke polonaise in een confettiregen, de ideale afsluiter van een onvergetelijk carnavalsfeest!

Als je nu tickets bestelt voor Plopsa Indoor Hasselt, profiteer je van 5 euro vroegboekkorting per ticket! Op onze dealspagina vind je alle informatie.

Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden is het van 18 februari tot en met 5 maart genieten van een feestelijke sfeer tijdens de Voorjaarsvakantie met Maya. Samen met Maya de Bij beleven de allerkleinsten een superleuk avontuur tijdens de gratis liveshow. Daarnaast kunnen bezoekers zich uitleven op de talrijke binnen- en buitenattracties en hun favoriete Plopsa-helden ontmoeten. Om de dag feestelijk af te sluiten dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen.

Ook in Plopsa Indoor Coevorden geniet je nu van een vroegboekkorting van 5 euro per ticket. Op deze pagina vind je meer info en kan je jouw tickets bestellen.

Plan je al wat meer vooruit? Noteer dan dat Plopsa Coo de deuren weer opent vanaf zaterdag 1 april, Plopsaland De Panne vanaf zondag 2 april en Holiday Park vanaf zaterdag 8 april! Ook voor deze parken is er momenteel een vroegboekkorting van respectievelijk 8, 10 en 10 euro! Bestel je tickets dus snel!

Gerelateerd nieuws

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Diverse prijsstijgingen bij Plopsa-parken in 2018

7 januari 2018

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020