Een onvergetelijk kerstfeest in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 17/12/2015 om 19:29

Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt maken zich klaar voor de kerstvakantie met extra animatie en een speciaal showprogramma.

Traditiegetrouw zijn de Plopsa-parken tijdens de kerstperiode extra magisch. Plopsaland De Panne wordt omgetoverd tot Winter Plopsaland, Plopsaqua De Panne loont zich met zijn winters sneeuwlandschap tot een ideaal uitstapje deze vakantie en Plopsa Indoor Hasselt krijgt de hele vakantie lang bezoek van de echte Kabouter Klus.

Plopsaland De Panne

In december wordt Plopsaland De Panne naar goede traditie omgetoverd tot Winter Plopsaland. Wickie de Viking, Maya de Bij en alle andere figuren trekken speciaal voor deze gelegenheid hun mooiste en warmste kerstoutfit aan. Nog tot en met 3 januari 2016 worden bezoekers ondergedompeld in ware wintersfeer met honderden kerstbomen, feeërieke muziek en ontelbare lichtjes die het park magisch verlichten bij duisternis.

De hele kerstvakantie lang geniet men van talrijke shows, extra kerstanimatie en activiteiten. Zo krijgt een sfeervolle schaatspiste een plaatsje op het Dorpsplein en staan talloze knisperende kampvuren verspreid doorheen het park. Een feeërieke Winter Parade met fonkelend verlichte kostuums sluit de dag af in pracht en praal!

Er loopt momenteel een actie waarbij je €10 korting krijgt per ticket voor Winter Plopsaland. Deze kortingstickets zijn enkel verkrijgbaar via de webshop met promocode ‘WINTER’.

Ketnet Kerst
De winterpret bereikt zijn hoogtepunt met Ketnet Kerst van 26 tot en met 30 december 2015. Deze dagen is het park extra lang open en staat alles in teken van het Ketnet Stambos. Oude spelen zoals katapultschieten, een leuke fotostand met een decor uit de jaren ’60 en een dagelijkse dj-set brengen bezoekers helemaal in de sfeer van vroeger! Een vuurwerk zorgt op deze dagen voor een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier.

Samson en Gert Kerstshow
Van 19 tot en met 28 december 2015 staan Samson en Gert voor het derde jaar op rij in het Plopsa Theater met de Samson en Gert Kerstshow. Tickets voor deze show kan je bestellen via plopsa.be. Een toegangskaartje voor de show geeft recht op een hele dag pretparkplezier in Plopsaland De Panne.

Plopsaqua De Panne

Ook in Plopsaqua De Panne, het waterparadijs naast Plopsaland De Panne, beleven bezoekers de ultieme kerstsfeer. In het waterpark geniet men immers van urenlange waterpret tussen talloze dennenbomen, in een decor dat ingericht is als een dooiend sneeuwlandschap. Met uitzondering van kerst- en nieuwjaarsdag, kan men hier tijdens de kerstvakantie alle dagen terecht voor een verfrissende duik, een snelle rit op een van de zes glijbanen of een ontspannend moment in de warme bubbelbaden of sauna.

Tickets met korting zijn verkrijgbaar via plopsa.be.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt baadt de hele kerstvakantie in een fantastische kerstsfeer en viert dit met een heel speciale gast: Kabouter Klus! Van 19 december tot en met 3 januari 2016 trakteert Klus alle bezoekers op een knotsgekke show. Daarnaast genieten Plopsa-fans er dagelijks van de Bumba Magico Show en kan men spelen tussen dwarrelende sneeuwvlokjes. Tenslotte maakt ook de kerstman tot en met 29 december elke dag zijn opwachting in het indoorpretpark.

Voor tickets met korting kan je terecht op de website van het park.

Bekijk voor je bezoek steeds de websites van de parken voor de recentste informatie omtrent openingsuren, voordelige tickets en showkalenders.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt uitverkocht op 30 november 2014

27 november 2014

Plopsa-parken zetten paasvakantie in met paaseierenraap

28 maart 2018

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020