Een zomers dagje in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 02/05/2013 om 18:44

De maand mei begint heel goed! Na de maartse buien en de aprilse grillen, staat er een stralend zonnetje boven Vlaanderen op deze tweede dag van mei. En wij gingen de zomerse sfeer opsnuiven in Plopsaland De Panne.

Wickie-zone

Waar er vroeger leuke shows gegeven werden, werkt men haastig verder aan de Wickie-zone. Rond ‘De grote golf’ en de vikingbaai duiken iedere dag meer en meer rotsen op. In heel de zone is men al druk bezig met het sculpteren van rotsen.

Afgelopen week werd er net naast De Grote Golf ook een nieuw gebouwtje opgebouwd. Langs de paden (die alsmaar duidelijker worden) tussen de nieuwe halte van de Plopsa Express en Vicky The Battle zijn enkele verlichtingspalen geplaatst. De lampen zelf volgen later.

Plopsa Theater

De houten werfhekken op het Dorpsplein zijn de voorbije dagen iets naar voor verplaatst, zodat men kan beginnen aan de aanleg van het nieuwe plein voor het theater. Boven de ingang van het theater is men ook begonnen met het plaatsen van de ramen. De achter- en zijkant van het gebouw staat nog steeds tussen de stellingen.

Klus op de Kiosk

Tijdens de paasvakantie stonden Plop en Lui er nog, maar nu geeft Kabouter Klus iedere openingsdag het beste van zichzelf in een spetterende show.

Nieuw in het park

Dorpsplein

Ploptuin

Big en Betsy-zone

Gerelateerd nieuws

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

De Vleermuis heropend na technisch defect

17 mei 2017

Coca Cola Christmas truck komt naar Plopsaland De Panne!

16 december 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020