Een zonnige dag in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 05/08/2012 om 14:28

Gisteren, 4 augustus, vonden de nocturnes met Piet Piraat en Berend Brokkenpap plaats in Plopsaland De Panne. Wij waren aanwezig en merkten enkele nieuwigheden.

Nog voor je het park binnenkomt, merkten we dat er nieuwe vlaggen hingen aan de ingang.  Ook nieuw sinds het begin van het pretparkseizoen, is dat er ook buiten het park een parkplan staat. Het parkplan hangt tussen twee schermen met de showtijden in een houten constructie. Sinds enkele weken zijn er ook enkele nieuwe soft-ijs kramen te vinden in de Plop-, Kasteel- en Wizzy en Woppy-zone.

In de Kasteelzone zijn de afgelopen week nieuwe panelen bevestigd aan de palen. In ‘Het verkeerspark’ is het tankstation veranderd van thema. Het dak ervan draagt geen reclame meer voor Q8, maar er zijn nu borden van ‘Mega petrol’ aan bevestigd.

Sinds gisteren zijn ook de bordeaux-kleurige waterfietsen vervangen door zwanen. Nog nieuw sinds het begin april zijn de reclamebanners die aan de bogen over de paden hangen. Ook aan het hekje aan de uitgang van de ‘Rollerskater’ is gedacht. Op het hekje hangt sinds vorige maand een rode verfspat.

In ‘Mayaland’ troffen we een kapotte bloem aan. De bloem ligt op de eerste verdieping en kan je spotten in ‘Het spinnenweb’. De achtbanen ‘Anubis The Ride’ en ‘De draak’ waren gisteren voor korte tijd niet operationeel, wegens een technisch defect. Tegen de avond konden de bezoekers weer op de attractie.

In de toiletten op het Dorsplein zijn aan de deuren affiches te zien van de ‘K3-weekends’. In de Plopsa-winkel zijn er ook nieuwe t-shirts en mokken van Plopsa te vinden. Verder zijn er nu ook boeken van de kookzender ‘Njam!’ te koop. De ‘Plopsa outlet’-shop heeft nieuwe lampen gekregen. De lampen hangen op gelijk hoogte van het herkenningsbord van de winkel.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

‘Samson en Gert kerstshow’ blijft volgende jaren in Plopsaland De Panne

9 oktober 2013

Plopsa informeert online over allergenen in restaurants

30 oktober 2017

Plopsaland De Panne blijft vernieuwen!

20 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020