Eerste decoratie nieuwe zone Holiday Park onthuld

Gepubliceerd op 14/02/2017 om 19:59

Al snel na het afsluiten van het seizoen in november, begonnen in Holiday Park de werken aan de nieuwe beachzone. Vanavond onthulde het park de eerste decorstukken voor het gebied.

Holiday Park postte vanavond een aantal foto’s van de bouw van een nieuwe zone die het park dit jaar presenteert. Op de foto’s zijn één van de boten van de jetski-attractie en enkele bordjes te zijn. De decorstukken werden gemaakt door Neverland ThemePark Projects, een bedrijf gevestigd in België.

De boten zijn geïnspireerd op die van redders op zee en hebben voornamelijk een gele kleur. Het gedeelte waarin de bezoekers zullen plaatsnemen en het bootje kunnen besturen, is rood. Op de zijkant van de boten staat het opschrift ‘Beach Rescue’, wat mogelijk de naam van de attractie zal worden.

Het park postte ook nog enkele foto’s van decoratiestukken die op verschillende plaatsen in de nieuwe zone terecht zullen komen. Daarop zijn een aantal gekleurde, houten kisten en wegwijzers naar grote steden en Amerikaanse staten te zien. Er zijn onder andere wegwijzers naar Berlijn, Parijs en Californië, met daarnaast de respectievelijke afstand.

Een leuk detail is dat er ook wegwijzers zijn naar de steden waar de andere Plopsa-parken gelegen zijn: De Panne, Coo en Coevorden. Mogelijk komt er ook een bordje richting Hasselt, maar dat is niet op de foto’s te zien.

De zone werd in oktober 2016 aangekondigd op de HoPa Fanday. Toen werd de nieuwigheid nog aangekondigd onder de naam Holiday Beach Club, maar op Facebook spreekt het park nu over The Beach. Er komen twee nieuwe mechanische attracties, een speeltuin, horeca en toiletten. Een precieze openingsdatum is er nog niet.

Gerelateerd nieuws

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Heidi maakt opwachting in Holiday Park met evenement

25 juli 2015

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020