Eerste dino’s aangekomen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 30/06/2019 om 19:29

Plopsaland De Panne legt de laatste loodjes bij de bouw van de Dino Splash, die in de loop van de maand juli in avant-première moet openen. Onlangs kregen de eerste dinobeelden er een plaats.

De twee beelden staan vlakbij de ingang van de attractie, die zich onder de spiraal van achtbaan De Draak bevindt. Mogelijk moeten de dinobeelden hun definitieve plaats nog krijgen. Beelden en animatronics langs de vaarroute van de Dino Splash ontbreken voorlopig nog.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan het toevoegen van extra beplanting bij de attractie. Ook het instapstation lijkt zo goed als klaar. Bezoekers kunnen in een met groen begroeide grot instappen in één van de bootjes.

Lees ook: Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Enkele dagen geleden werd bovenop de grootste afdaling van de attractie het skelet van een dinohoofd geplaatst. Daarmee werd het hoogste punt van de Dino Splash bereikt. Op Facebook deelde Plopsa beelden van de plaatsing.

Verder is het uitkijken naar een openingsdatum voor de attractie. Momenteel is enkel duidelijk dat de attractie in juli open gaat. Dat de opening niet lang meer op zich zal laten wachten, blijkt uit de recente toevoeging van signalisatiebordjes bij de attractie. Zo is nu zeker duidelijk waar de uitgang en rolstoelingang zich bevinden. Langs het parcours worden bezoekers dan weer gevraagd te blijven zitten.

De Dino Splash is de tweede vernieuwde attractie die Plopsaland De Panne dit jaar opent. In mei werd de K3 Roller Skater feestelijk in gebruik genomen. Aan de transformatie van De Boomstammetjes hangt een prijskaartje van 5 miljoen euro. Komende winter wordt ook in Holiday Park een waterattractie voorzien van een dinothema.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Plopsaland De Panne (18 augustus 2016)

18 augustus 2016

Ketnet Halloween Nocturnes met Nachtwacht in Plopsaland De Panne

4 november 2016

Plopsaland De Panne heropend met veel nieuwigheden!

10 april 2014

Bouw Plopsa Hotel bereikt hoogste verdieping

15 juli 2019

Nostalgie: Plopsaland De Panne brengt originele Meli-figuur terug

12 juli 2019

Plopsaland maakt openingsdatum Dino Splash bekend

8 juli 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne