Eerste dino’s aangekomen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 30/06/2019 om 19:29

Plopsaland De Panne legt de laatste loodjes bij de bouw van de Dino Splash, die in de loop van de maand juli in avant-première moet openen. Onlangs kregen de eerste dinobeelden er een plaats.

De twee beelden staan vlakbij de ingang van de attractie, die zich onder de spiraal van achtbaan De Draak bevindt. Mogelijk moeten de dinobeelden hun definitieve plaats nog krijgen. Beelden en animatronics langs de vaarroute van de Dino Splash ontbreken voorlopig nog.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan het toevoegen van extra beplanting bij de attractie. Ook het instapstation lijkt zo goed als klaar. Bezoekers kunnen in een met groen begroeide grot instappen in één van de bootjes.

Lees ook: Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Enkele dagen geleden werd bovenop de grootste afdaling van de attractie het skelet van een dinohoofd geplaatst. Daarmee werd het hoogste punt van de Dino Splash bereikt. Op Facebook deelde Plopsa beelden van de plaatsing.

Verder is het uitkijken naar een openingsdatum voor de attractie. Momenteel is enkel duidelijk dat de attractie in juli open gaat. Dat de opening niet lang meer op zich zal laten wachten, blijkt uit de recente toevoeging van signalisatiebordjes bij de attractie. Zo is nu zeker duidelijk waar de uitgang en rolstoelingang zich bevinden. Langs het parcours worden bezoekers dan weer gevraagd te blijven zitten.

De Dino Splash is de tweede vernieuwde attractie die Plopsaland De Panne dit jaar opent. In mei werd de K3 Roller Skater feestelijk in gebruik genomen. Aan de transformatie van De Boomstammetjes hangt een prijskaartje van 5 miljoen euro. Komende winter wordt ook in Holiday Park een waterattractie voorzien van een dinothema.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

18 november 2017

Mooi weer in de Wickie-zone van Plopsaland De Panne!

4 mei 2013

Bouw glijbanen Plopsaqua begonnen!

14 april 2014

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne