Eerste dino’s aangekomen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 30/06/2019 om 19:29

Plopsaland De Panne legt de laatste loodjes bij de bouw van de Dino Splash, die in de loop van de maand juli in avant-première moet openen. Onlangs kregen de eerste dinobeelden er een plaats.

De twee beelden staan vlakbij de ingang van de attractie, die zich onder de spiraal van achtbaan De Draak bevindt. Mogelijk moeten de dinobeelden hun definitieve plaats nog krijgen. Beelden en animatronics langs de vaarroute van de Dino Splash ontbreken voorlopig nog.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan het toevoegen van extra beplanting bij de attractie. Ook het instapstation lijkt zo goed als klaar. Bezoekers kunnen in een met groen begroeide grot instappen in één van de bootjes.

Lees ook: Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

Enkele dagen geleden werd bovenop de grootste afdaling van de attractie het skelet van een dinohoofd geplaatst. Daarmee werd het hoogste punt van de Dino Splash bereikt. Op Facebook deelde Plopsa beelden van de plaatsing.

Verder is het uitkijken naar een openingsdatum voor de attractie. Momenteel is enkel duidelijk dat de attractie in juli open gaat. Dat de opening niet lang meer op zich zal laten wachten, blijkt uit de recente toevoeging van signalisatiebordjes bij de attractie. Zo is nu zeker duidelijk waar de uitgang en rolstoelingang zich bevinden. Langs het parcours worden bezoekers dan weer gevraagd te blijven zitten.

De Dino Splash is de tweede vernieuwde attractie die Plopsaland De Panne dit jaar opent. In mei werd de K3 Roller Skater feestelijk in gebruik genomen. Aan de transformatie van De Boomstammetjes hangt een prijskaartje van 5 miljoen euro. Komende winter wordt ook in Holiday Park een waterattractie voorzien van een dinothema.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne plant nieuwe grote attractie in 2020

9 januari 2018

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Eerste trein Heidi The Ride gearriveerd

11 mei 2016

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne
UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne