Eerste markeringen voor Plopsa Hotel gespot in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 28/01/2018 om 20:24

In Plopsaland De Panne wordt de komst van het Plopsa Hotel langzaam aan voorbereid. Rond de toekomstige werf zijn onlangs opvallende markeringen aangebracht.

Het voorlopig nog braakliggende terrein dat ingesloten is door de ingang van Plopsaland, Plopsaqua en de De Pannelaan is al jaren gereserveerd voor het Plopsa Hotel. Nu wordt het stilaan klaargemaakt om binnenkort met de bouw van dat hotel te beginnen. Op en rond het terrein zijn nieuwe markeringen te zien (zie foto’s) die doen vermoeden dat het hotel niet lang meer op zich zal laten wachten.

Er zijn onder andere markeringen te vinden in de buurt van de poort ter hoogte van de Kusttram-halte, waar volgens de concept arts een ingang komt naar het hotelrestaurant. Ook op de toekomstige werf zelf zijn herkenningspunten aangebracht nabij de ingang van Plopsaqua, die verwerkt zal worden in het hotel.


Eén van de recente markeringen voor het Plopsa Hotel

Enkele maanden geleden liet Plopsa weten dat het rond deze tijd de bouwaanvraag voor het Plopsa Hotel wou indienen, zodat de bouw nog dit jaar van start kan gaan. In het hotel worden gasten ondergedompeld in de theaterwereld, zo blijkt uit tekeningen die in juni 2016 onthuld werden. Het hotel zal zich in een L-vorm uitstrekken van de ingang van Plopsaland tot boven het onthaal en kleedkamers van het waterpark.

Ook op andere plaatsen in de buurt van het park wordt gewerkt om vanaf april weer bezoekers te ontvangen. Een overzicht van nieuwigheden vind je hieronder.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Ploptuin

Plopsaqua De Panne

Foto's

Plopsa Hotel

Andere nieuwtjes

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Bouw Plopsa Hotel start ten vroegste in 2018

3 september 2017

Plopsa Hotel krijgt theaterthema, eerste tekeningen vrijgegeven

15 juni 2016

Bouw Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne gestart

19 september 2018

Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

9 januari 2019

Nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel tonen kamers vol Studio 100-details

7 januari 2019

Plopsa-parken maken toegangsprijzen 2019 bekend

7 januari 2019