Eerste Summer Xmas-nocturne Holiday Park lokt 8000 bezoekers

Gepubliceerd op 11/08/2015 om 14:51

Gisteren vond in Holiday Park de eerste Summer Xmas-nocturne plaats. Het evenement, dat heel wat extra animatie en sfeer met zich meebrengt, lokte zo’n 8000 bezoekers naar het park.

Hét hoogtepunt van deze zomer in Holiday Park zijn zonder twijfel de Summer Xmas-nocturnes. Nog tot zondag 23 augustus hangt er in het park een kerstsfeer. Op de eerste dag van het evenement, gisteren, brachten 8000 bezoekers een bezoekje aan Holiday Park.

Iedere dag is er een parade met grote praalwagens en prachtige kostuums en straatanimatie. De kerstman en zijn kerstvrouwen zorgen ervoor dat de temperaturen omlaag gaan. En kerstbomen en -mannen in het midden van de zomer, dat geeft een speciaal gevoel. Daarnaast is het park ook nog een geopend tot 22u30.


Heidi en Wickie tijdens de kerstparade (foto: Plopsa)

Gisterenavond vond voor de eerste keer De Nacht van de Abonnees plaats in Holiday Park. Het exclusieve evenement voor eigenaars van een parkabonnement vond in juli van dit jaar voor het eerst plaats in Plopsaland De Panne. Na die succesvolle avond in De Panne, werd beslist om ook in Holiday Park een gelijkaardig evenement te organiseren. Holiday Park heeft zo’n 50.000 abonnees.

Bernd Beitz, parkmanager Holiday Park:
We zijn erg blij met de bevestiging en de feedback die we het hele seizoen door krijgen van onze jaarkaarthouders. Ze zijn niet alleen onze trouwste bezoekers, maar tegelijk ook de meest veeleisende, waardoor wij het park steeds kunnen verbeteren.

Naast de nocturnes met het Summer Xmas-thema zijn er dit jaar ook nog twee andere thema’s: de Gipsy Kings Summernight op 29 augustus en de Carnival Brazil-nocturne op 5 september.

Bron: persbericht Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Inwoners Haßloch kiezen niet voor Plopsa-zwembad

13 juli 2016

Holiday Park investeert 25 miljoen euro in hotel en nieuwe attracties

7 april 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020