Eerste verjaardag Plopsaqua De Panne gevierd

Gepubliceerd op 20/03/2016 om 12:47

Vandaag viert Plopsaqua De Panne, het allereerste Plopsa-waterpark, zijn eerste levensjaar. Dat deed het in bijzijn van talloze bezoekers en enkele bekende gasten.

Een jaar geleden, meer bepaald op 22 maart 2015, opende Plopsaqua De Panne zijn deuren naast Plopsaland De Panne. Omwille van deze speciale gebeurtenis genoten heel wat Plopsa-fans vandaag van een speciaal voordeeltarief.

Mike Sarrazijn, parkmanager Plopsaqua De Panne:
We stelden afgelopen week maar liefst 1.000 voordelige verjaardagstickets ter beschikking om samen met ons deze verjaardag te vieren. Maar geen verjaardagsfeest zonder een heerlijke versnapering. Daarom trakteerden we alle bezoekers op een gratis Wickie-ijsje van IJsboerke!

Onder de aanwezige bezoekers waren ook Lenty Frans (Miss België 2016), Ann Vanheste (burgemeester van De Panne), Ann Woestijn (schepen van sport) en Mike Sarrazijn (parkmanager Plopsaqua). Zij waren van de partij om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen en een duik te nemen in het waterpark.


Van links naar rechts: Wickie de Viking, Mike Sarrazijn, Ann Woestijn, Lenty Frans, Ann Vanheste

Lenty Frans, Miss België 2016:
Deze uitnodiging kon ik niet laten schieten. Ik heb altijd al een bijzondere band gehad met Plopsa. Zo ben ik in het Plopsa Theater verkozen tot Miss België. En toen Plopsaqua net zijn deuren opende, heb ik hier nog enkele shoots gedaan!

CEO van de Plopsa Group, Steve Van den Kerkhof, blikt tevreden terug op het eerste openingsjaar van Plopsaqua. Het allereerste waterpark binnen de internationale pretparkengroep was dan ook meteen een schot in de roos.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Afgelopen jaar ontvingen we meer dan 300.000 bezoekers. Een erg mooi resultaat! Daarnaast werden we enkele maanden geleden nog uitgeroepen tot Zwembad van het Jaar. Een mooie bekroning op al het harde werk. We kijken met trots terug op het succesvolle parcours dat we reeds afgelegd hebben.

Plopsaqua De Panne is vandaag geopend tot 20u. Voor meer informatie over het waterpark kan je hier terecht.

Bron: persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaqua De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaqua Hannuit-Landen: bouw start in voorjaar 2019

15 oktober 2018

Plopsaqua officieel geopend met spetterende show

21 maart 2015

Plopsaqua Haßloch krijgt opnieuw ‘nee’ van gemeente

14 september 2017

Plopsa Coo wil uitbreiden: nieuw masterplan vanaf 2020

20 maart 2019

Plopsaland De Panne viert 20e verjaardag met nieuw logo

19 maart 2019

Plopsa-parken presenteren nieuwe folders voor 2019

18 maart 2019