Eerste wereldkampioene Omadansen bekend!

Gepubliceerd op 01/09/2014 om 11:32

Op zondag 31 augustus vond in Plopsaland De Panne voor het eerst het Wereldkampioenschap ‘Omadansen’ plaats. Tijdens een spetterend liveoptreden van K3 gaven de kandidaten het beste van zichzelf op de dansvloer.

Een mooi aantal dappere oma’s gooide hun dansbenen los in Plopsaland De Panne. Dit deden ze op muziek van K3, die er tijdens het tweede K3 Weekend samen met alle bezoekers live hun bekendste hits zongen. Anouchka Balsing, bekend van ‘Sterren op de Dansvloer’, koos in samenspraak met 2 andere professionele juryleden een top 3 uit de dansende oma’s. De verkozen oma’s werden bij K3 op het podium geroepen en kregen hun prijs overhandigd door Karen, Kristel en Josje.


Marleen Vancoillie (helemaal rechts) mag zich wereldkampioene Omadansen noemen (foto: Plopsa)

Marleen Vancoillie, de winnende oma, won dankzij haar enthousiaste dance moves een heus Plopsa-jaarabonnement voor al haar kinderen en kleinkinderen! Daarnaast werd ook nog een originaliteitsprijs uitgereikt. Deze werd toegewezen aan Corry Verriest omwille van haar gekke dansoutfit. Zij mag samen met haar kinderen en kleinkinderen genieten van een dagje plezier in een Plopsa-park naar keuze.

De meiden van K3 zingen ook nog op 6, 7 en 13 september de pannen van het dak tijdens de exclusieve K3 Weekends. Op zondag 14 september is het park afgehuurd. De liveshow is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier in Plopsaland De Panne. Een reden te meer dus om erbij te zijn!

Gerelateerd nieuws

Mega Mindy voor de eerste keer in Plopsaland tijdens Halloween

14 oktober 2017

10.000 abonnees worden verwend tijdens Nacht van de Abonnees

9 juli 2017

Mayaland sluit vroeger op 11 januari 2014

28 december 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020