Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet."> Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet."> Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet.">

Extra treinen naar Plopsaland De Panne tijdens de zomermaanden

Gepubliceerd op 10/05/2013 om 09:04

Van zaterdag 22 juni tot zondag 1 september zal de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijden. Er zullen in die periode zo’n zes tot zeven extra IC-treinen ingelegd worden naar vijf Belgische treinstations aan de kust, waaronder dat van De Panne, dat op zo’n 150 meter van de ingang van Plopsaland ligt. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet.

Men wou ook het aantal perrons van het station van De Panne verhogen, maar die werken zullen echter niet voor 2019 starten.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa haalt 7 prijzen binnen op Diamond ThemePark Awards

11 april 2014

15 nominaties voor Plopsa bij Diamond ThemePark Awards

4 januari 2016

Plopsa heeft plannen voor tweede Maya de Bij-pretpark in Polen

5 juni 2018

Plannen goedgekeurd: bouw Plopsaqua Hannuit-Landen nog dit voorjaar van start

13 februari 2019

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

5 februari 2019