Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet."> Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet."> Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet.">

Extra treinen naar Plopsaland De Panne tijdens de zomermaanden

Gepubliceerd op 10/05/2013 om 09:04

Van zaterdag 22 juni tot zondag 1 september zal de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijden. Er zullen in die periode zo’n zes tot zeven extra IC-treinen ingelegd worden naar vijf Belgische treinstations aan de kust, waaronder dat van De Panne, dat op zo’n 150 meter van de ingang van Plopsaland ligt. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet.

Men wou ook het aantal perrons van het station van De Panne verhogen, maar die werken zullen echter niet voor 2019 starten.

Gerelateerd nieuws

Plopsa toont interesse om voetbalclub KV Turnhout over te nemen

3 december 2007

Decoratiebedrijf Plopsa-parken failliet verklaard

31 januari 2019

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Plopsaland De Panne wil extreme nieuwe achtbaan openen

12 augustus 2019