Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet."> Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet."> Tijdens de zomermaanden juli en augustus wil de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijdens. Dagelijks zullen er twee en in het weekend zelfs drie extra treinen naar het station van De Panne (op ongeveer 150 meter van de ingang van het park) rijden. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet.">

Extra treinen naar Plopsaland De Panne tijdens de zomermaanden

Gepubliceerd op 10/05/2013 om 09:04

Van zaterdag 22 juni tot zondag 1 september zal de NMBS extra treinen inleggen die naar Plopsaland De Panne rijden. Er zullen in die periode zo’n zes tot zeven extra IC-treinen ingelegd worden naar vijf Belgische treinstations aan de kust, waaronder dat van De Panne, dat op zo’n 150 meter van de ingang van Plopsaland ligt. Bij mooi weer worden er nog extra treinen ingezet.

Men wou ook het aantal perrons van het station van De Panne verhogen, maar die werken zullen echter niet voor 2019 starten.

Gerelateerd nieuws

Definitief: tweede Poolse Plopsa-park komt in Warschau

27 september 2019

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018

Plopsa investeert 8 miljoen euro in een voor Europa unieke achtbaan (persbericht)

26 augustus 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020