Extra voordeel met Plopsa-abonnement deze zomer

Gepubliceerd op 12/06/2017 om 18:32

Houders van een Plopsa-jaarabonnement genieten deze zomer van een extra voordeel. Zij kunnen hun vrienden voordelig laten kennismaken met de Plopsa Indoor-parken.

Tijdens de zomervakantie mogen Plopsa-jaarabonnementhouders hun vrienden meebrengen bij hun bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden. Met de tijdelijke Bring A Friend-actie mag iedere eigenaar van een Plopsa Gold- of FunCard tot vijf vrienden met Plopsa laten kennismaken.

Elke abonnee-vriend krijgt een korting van 6 euro op een toegangsticket en betaalt dus maar 13,99 in plaats van 19,99 euro. De vriendentickets zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa’s van beide indoorparken, niet online. De actie loopt de hele zomervakantie lang: van 1 juli tot en met 31 augustus.

Wie een jaarabonnement heeft voor de Plopsa-parken geniet overigens het hele jaar lang van nog heel wat andere voordelen. Naast onbeperkte toegang tot de Plopsa-pretparken en 40% korting in Plopsaqua De Panne, krijgen ze ook tot 50% korting op tickets voor tientallen andere toeristische attracties in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Alle voordelen en informatie vind je op deze pagina.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne ontvangt tienduizenden abonnees voor exclusieve avond

10 juli 2016

Korting voor abonnementhouders in Restaurant Prinsessia

20 maart 2017

Derde Nacht van de Abonnees op 8 juli in Plopsaland

13 maart 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020