F.C. De Kampioenen krijgt eigen stek en evenement in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 05/03/2015 om 15:35

De Vlaamse televisiereeks F.C. De Kampioenen is vanaf de paasvakantie alom tegenwoordig in Plopsaland De Panne. Het park wijdt een eigen evenement en gebouw aan de reeks.

Plopsaland De Panne heeft er opnieuw een sterk merk bij. Het park verwelkomt volgend seizoen de cast van F.C. De Kampioenen tijdens een eigen evenement. De zogenaamde F.C. De Kampioenen Fandagen zullen doorgaan op 1, 2 en 3 mei. Tijdens het evenement zal je ook enkele acteurs uit de reeks kunnen ontmoeten.

Plopsaland haalt vanaf 5 april opnieuw het bekende café naar het park. Op de website staat het decor ‘een permanente plaats krijgt langs het Dorpsplein’. Vermoedelijk zal het café een plaatsje krijgen in het voormalige K3 Museum, dat momenteel flink wordt verbouwd.


het F.C. De Kampioenen café, vorig jaar in het Plopsa Theater (foto: Plopsa)

Het decor van het F.C. De Kampioenen café stond vorig seizoen ook al in het park. Het stond toen opgesteld in de foyer van het Plopsa Theater en werd toen gebruikt als extra horecapunt.

F.C. De Kampioenen is een populaire Vlaamse televisiereeks die op Eén uitgezonden werd van 1990 tot 2011. Eind 2013 kwam de eerste Kampioenenfilm uit. Na het grote succes van die film, komt er eind dit jaar een tweede film in de zalen.

UPDATE (5 maart 2015, 17:20)
In een persbericht laat het park weten dat er camera’s en lichtspots in het decor zullen komen. Deze zullen bezoekers het gevoel geven dat ze echt op een filmset rondlopen. In datzelfde persbericht maakte Plopsaland bekend dat het z’n 15e verjaardag dit jaar viert met een dagelijkse figurenparade door het park en een gigantische verjaardagstaart bij de ingang.

Foto’s

bron: Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Plopsaland De Panne (17 juli 2016)

17 juli 2016

Plopsaland De Panne ondersteunt éénvormige mindervalidenkaart

11 oktober 2017

De laatste Ketnet-fandag in Plopsaland De Panne

4 mei 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020