Fans krijgen rondleiding door Plopsa Hotel tijdens Plopsa Fanday

Gepubliceerd op 03/12/2019 om 19:45

Op 21 december 2019 worden alle Plopsa-fans verwacht in Plopsaland De Panne voor een nieuwe editie van de Plopsa Fanday. Daar zullen de toekomstplannen voor de komende jaren uit de doeken gedaan worden.

Voor de negende keer nodigt de Plopsa Group alle pretparkfans uit voor de Plopsa Fanday: een dag waarop Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof traditioneel heel wat nieuwigheden aankondigt. Dat zal op zaterdag 21 december wellicht niet anders zijn, want de Plopsa Group heeft de komende jaren heel wat grootse plannen. Zo staat de opening van een Xtreme Spinning Coaster in Plopsaland De Panne gepland voor 2021 en moeten er nog heel wat Plopsa-waterparken en -indoorparken de deuren openen.

Fans worden tijdens de Plopsa Fanday verwelkomd met een ontbijt. Vanaf 11:00 uur geeft de CEO van de Plopsa Group meer uitleg over de toekomstplannen voor de verschillende Plopsa-parken. Na de voorstelling van de shows en evenementen die in 2020 zullen plaatsvinden, krijgen alle deelnemers een unieke rondleiding door het Plopsa Hotel. Verder wordt ook een voorbeeldkamer tentoongesteld.

Lees ook: Extreme nieuwe achtbaan Plopsaland sneller dan Anubis The Ride

De lobby van het Plopsa Hotel, begin november

Voor de Plopsa Fanday zijn aparte tickets verkrijgbaar. Abonnementhouders betalen slechts 5 euro voor het volledige programma, niet-abonnees kunnen voor 25 euro een ticket voor de Fanday inclusief een volledige dag toegang tot Plopsaland De Panne kopen. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

Hotel Plopsaland De Panne moet deuren openen in 2020

2 april 2018

Bouw Plopsa Hotel start ten vroegste in 2018

3 september 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Extreme nieuwe achtbaan Plopsaland sneller dan Anubis The Ride