Fans krijgen rondleiding door Plopsa Hotel tijdens Plopsa Fanday

Gepubliceerd op 03/12/2019 om 19:45

Op 21 december 2019 worden alle Plopsa-fans verwacht in Plopsaland De Panne voor een nieuwe editie van de Plopsa Fanday. Daar zullen de toekomstplannen voor de komende jaren uit de doeken gedaan worden.

Voor de negende keer nodigt de Plopsa Group alle pretparkfans uit voor de Plopsa Fanday: een dag waarop Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof traditioneel heel wat nieuwigheden aankondigt. Dat zal op zaterdag 21 december wellicht niet anders zijn, want de Plopsa Group heeft de komende jaren heel wat grootse plannen. Zo staat de opening van een Xtreme Spinning Coaster in Plopsaland De Panne gepland voor 2021 en moeten er nog heel wat Plopsa-waterparken en -indoorparken de deuren openen.

Fans worden tijdens de Plopsa Fanday verwelkomd met een ontbijt. Vanaf 11:00 uur geeft de CEO van de Plopsa Group meer uitleg over de toekomstplannen voor de verschillende Plopsa-parken. Na de voorstelling van de shows en evenementen die in 2020 zullen plaatsvinden, krijgen alle deelnemers een unieke rondleiding door het Plopsa Hotel. Verder wordt ook een voorbeeldkamer tentoongesteld.

Lees ook: Extreme nieuwe achtbaan Plopsaland sneller dan Anubis The Ride

De lobby van het Plopsa Hotel, begin november

Voor de Plopsa Fanday zijn aparte tickets verkrijgbaar. Abonnementhouders betalen slechts 5 euro voor het volledige programma, niet-abonnees kunnen voor 25 euro een ticket voor de Fanday inclusief een volledige dag toegang tot Plopsaland De Panne kopen. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Hotel Plopsaland De Panne moet deuren openen in 2020

2 april 2018

Bouw hotel in Plopsaland De Panne gaat de hoogte in

24 december 2018

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Extreme nieuwe achtbaan Plopsaland sneller dan Anubis The Ride