F.C. De Kampioenen Café officieel geopend in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 01/05/2015 om 20:21

Sinds dit seizoen kan je op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne op café. Enkele actrices openden vandaag officieel het café van de bekende televisieserie F.C. De Kampioenen.

Tijdens dit verlengde weekend staat Plopsaland De Panne in het teken van F.C. De Kampioenen. De populaire Vlaamse televisiereeks F.C. De Kampioenen houdt voor de eerste keer fandagen in het park.

Speciaal voor dit evenement komen er enkele acteurs naar het park. Vandaag waren dat Ann Tuts (Doortje), An Swartenbroeckx (Bieke) en Danni Heylen (Pascale). Morgen (zaterdag) kan je Ben Rottiers (Pol), Marijn De Valk (Balthazar Boma) en Herman Verbruggen (Marckse) ontmoeten en zondag zakken Johny Voners (Xavier), Ben Rottiers (Pol) en Jaak Van Assche (Fernand) af naar Plopsaland waar je hen kan ontmoeten in hun café. De acteurs rijden ook telkens mee in de Plopsa Parade in de namiddag.


An Swartenbroeckx (Bieke), Ann Tuts (Doortje) en Danni Heylen (Pascale)

F.C. De Kampioenen

Officiële opening F.C. De Kampioenen Café
Op deze eerste fandag van F.C. De Kampioenen werd het café op het Dorpsplein officieel geopend. Dat gebeurde door de acteurs uit de serie die vandaag in het park aanwezig waren, in bijzijn van onder andere Gert Verhulst en Ann Vanheste, burgemeester van De Panne. Presentator Gino Van Droogenbroeck leidde het hele gebeuren in goede banen en een fanfare zorgde voor een extra feestelijke tint.

Onthulling ster Walk of Fame
Plopsaland eert de cast van F.C. De Kampioenen ook met een ster op de Walk of Fame voor het Plopsa Theater. Na de opening van het Café veegden de drie aanwezige acteurs het zand van hun ster.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Plopsaqua

Kermisplein

ROX-zone

Piratenzone

Kasteelplein

Ploptuin

Foto's

Gerelateerd nieuws

Dieven opgepakt na inbraak in Plopsaland De Panne

16 augustus 2012

Leuke reportages van evenementen in PlopsaCool

1 juli 2012

Milka organiseert paaseierenraap in Plopsaland De Panne

12 april 2014

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020