Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 18/11/2017 om 21:24

Drie weekends lang wordt in Plopsaland De Panne de 20e verjaardag van Kabouter Plop gevierd. Iedereen is uitgenodigd om het verjaardagsfeest bij te wonen, zelfs Sinterklaas!

Kinderen die nu een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne beleven hoogdagen. Voor het eerst combineert het park de verjaardag van Plop met de komst van Sinterklaas, waardoor de dag te kort is voor de kleinste bezoekertjes.

In augustus 1997 maakten we kennis met Kabouter Plop en z’n vrienden Kwebbel, Klus en Lui. Naar aanleiding van die 20e verjaardag brengen Plop en Klus drie weekends door in Plopsaland, waar de Verjaardagsparty voor Plop plaatsvindt. Op het programma staat een leuke show waarin het hele Plopsa Theater op zoek gaat naar het beste liedje voor het kabouterbal. ’s Avonds wil Klus Plop verrassen met een Kabouterdans op het Dorpsplein.

Plopsaland De Panne krijgt momenteel niet alleen bezoek van Kabouters Plop en Klus, ook Sinterklaas verblijft weer enkele weken in het park. Tijdens de Sint Weekends staan Hij en de Zwarte Pieten centraal en is een deel van het park versierd met typische Sint-elementen zoals cadeautjes en zakken vol lekkers.

Door de introductie van een Sinterklaasplein blijven de sintactiviteiten gescheiden van Plop’s verjaardagsfeest. Op het Kermisplein kunnen alle kinderen hun verlanglijstje afgeven aan Sinterklaas en een foto maken met Hem en de Zwarte Pieten. De Sint Weekends vinden nog plaats tot en met 3 december, dan in combinatie met 20 jaar Ketnet.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Mayaland

Heidiland

Prinsessia-zone

Kermisplein

Circus Bumba

Foto's

Gerelateerd nieuws

Sinterklaas maakt z’n intrede in de Plopsa-parken

5 november 2014

Diverse prijsstijgingen bij Plopsa-parken in 2018

7 januari 2018

Eerste plannen voor Plopsa Camping opgedoken

21 juni 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020