Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 18/11/2017 om 21:24

Drie weekends lang wordt in Plopsaland De Panne de 20e verjaardag van Kabouter Plop gevierd. Iedereen is uitgenodigd om het verjaardagsfeest bij te wonen, zelfs Sinterklaas!

Kinderen die nu een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne beleven hoogdagen. Voor het eerst combineert het park de verjaardag van Plop met de komst van Sinterklaas, waardoor de dag te kort is voor de kleinste bezoekertjes.

In augustus 1997 maakten we kennis met Kabouter Plop en z’n vrienden Kwebbel, Klus en Lui. Naar aanleiding van die 20e verjaardag brengen Plop en Klus drie weekends door in Plopsaland, waar de Verjaardagsparty voor Plop plaatsvindt. Op het programma staat een leuke show waarin het hele Plopsa Theater op zoek gaat naar het beste liedje voor het kabouterbal. ’s Avonds wil Klus Plop verrassen met een Kabouterdans op het Dorpsplein.

Plopsaland De Panne krijgt momenteel niet alleen bezoek van Kabouters Plop en Klus, ook Sinterklaas verblijft weer enkele weken in het park. Tijdens de Sint Weekends staan Hij en de Zwarte Pieten centraal en is een deel van het park versierd met typische Sint-elementen zoals cadeautjes en zakken vol lekkers.

Door de introductie van een Sinterklaasplein blijven de sintactiviteiten gescheiden van Plop’s verjaardagsfeest. Op het Kermisplein kunnen alle kinderen hun verlanglijstje afgeven aan Sinterklaas en een foto maken met Hem en de Zwarte Pieten. De Sint Weekends vinden nog plaats tot en met 3 december, dan in combinatie met 20 jaar Ketnet.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Mayaland

Heidiland

Prinsessia-zone

Kermisplein

Circus Bumba

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa trakteert met 10% korting per Belgische en Nederlandse goal!

19 juni 2014

Plopsaland De Panne organiseert kijkdag op 15 januari

23 december 2013

Details en ontwerpen Plopsa Hotel onthuld: opening in 2020

19 mei 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020