Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 18/11/2017 om 21:24 —

Drie weekends lang wordt in Plopsaland De Panne de 20e verjaardag van Kabouter Plop gevierd. Iedereen is uitgenodigd om het verjaardagsfeest bij te wonen, zelfs Sinterklaas!

Kinderen die nu een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne beleven hoogdagen. Voor het eerst combineert het park de verjaardag van Plop met de komst van Sinterklaas, waardoor de dag te kort is voor de kleinste bezoekertjes.

In augustus 1997 maakten we kennis met Kabouter Plop en z’n vrienden Kwebbel, Klus en Lui. Naar aanleiding van die 20e verjaardag brengen Plop en Klus drie weekends door in Plopsaland, waar de Verjaardagsparty voor Plop plaatsvindt. Op het programma staat een leuke show waarin het hele Plopsa Theater op zoek gaat naar het beste liedje voor het kabouterbal. ‘s Avonds wil Klus Plop verrassen met een Kabouterdans op het Dorpsplein.

Plopsaland De Panne krijgt momenteel niet alleen bezoek van Kabouters Plop en Klus, ook Sinterklaas verblijft weer enkele weken in het park. Tijdens de Sint Weekends staan Hij en de Zwarte Pieten centraal en is een deel van het park versierd met typische Sint-elementen zoals cadeautjes en zakken vol lekkers.

Door de introductie van een Sinterklaasplein blijven de sintactiviteiten gescheiden van Plop’s verjaardagsfeest. Op het Kermisplein kunnen alle kinderen hun verlanglijstje afgeven aan Sinterklaas en een foto maken met Hem en de Zwarte Pieten. De Sint Weekends vinden nog plaats tot en met 3 december, dan in combinatie met 20 jaar Ketnet.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Mayaland

Heidiland

Prinsessia-zone

Kermisplein

Circus Bumba

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Griezelen met Ketnet Halloween in Plopsaland

9 oktober 2007

20 miljoen euro aan investeringen ter ere van 15 jaar Plopsaland

15 oktober 2014

Kabouter Plop viert verjaardag in Plopsaland

12 oktober 2013

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018