Fiesta Latina brengt het zuiden naar Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 27/07/2014 om 15:31

Nog tot en met 16 augustus kan je iedere zaterdag genieten van zuiderse danseressen en muziek in Plopsaland De Panne. Tijdens Fiesta Latina is het park bovendien langer open: tot 22u30!

Voor de eerste keer sinds jaren zijn er tijdens de zomernocturnes in Plopsaland De Panne geen meet and greets met acteurs van Studio 100-programma’s. Maar in de plaats kan je wel genieten van zwoele, zuiderse animatie.

De avond begint om 17u met een capoeira in Wickieland, gevolgd door onder andere een limbo show en Brasil Show later op de avond.

Nieuwtjes

Op vele plaatsen in het park is de muziek aangepast. Zo klinken bijvoorbeeld op het Dorpsplein nu de nieuwe Studio 100 Classics van onder andere Wickie de viking en Prinsessia en in de Piratenzone de K3-hits.

In de Plopsa Boulevard, het overdekte ‘plein’ aan de ingang, is tegen de werfhekken een informatiebord van Plopsaqua geplaatst. Nog aan de ingang, meerbepaald in de Plopsa-winkel, is nieuwe merchandising van Plopsa te koop. De nieuwe producten zijn bedoeld voor kinderen.

In de nieuwe Bumba Circus-zone is het beeld van Kiwi aan de stalen boog vervangen door een theaterdoek. Daarboven hangt een bord met de naam van de zone. Op de weide achter het Kermisplein lopen sinds kort lama’s. In Wickieland is dan weer een dak gebouwd boven het meet and greet-podium en in het eerste decor in de wachtrij van Anubis The Ride is een lamp geplaatst.

Verder zijn de nieuwe koffieautomaten gedecoreerd en kan je op de diepvriezers van Ijsboerke nieuwe afbeeldingen van Studio 100-figuren vinden. De afbeeldingen bij de airhockeytafels zijn ook recentelijk aangepast.


 

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Wendy Van Wanten gaat optreden in Prinsessia Kasteel

11 oktober 2017

Rachel ‘Oma Plopsa’ Lammens (93) overleden

28 september 2017

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020