Achter de schermen van Holiday Park worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de zes zomernocturnes die er zitten aan te komen. Komende zaterdag vindt de eerste 'Fiesta Latina' nocturne plaats. Cocktails, vuurwerk, sambadansers en een uitzonderlijk extra programma bezorgen de bezoekers een fantastische dag. "> Achter de schermen van Holiday Park worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de zes zomernocturnes die er zitten aan te komen. Komende zaterdag vindt de eerste 'Fiesta Latina' nocturne plaats. Cocktails, vuurwerk, sambadansers en een uitzonderlijk extra programma bezorgen de bezoekers een fantastische dag. "> Achter de schermen van Holiday Park worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de zes zomernocturnes die er zitten aan te komen. Komende zaterdag vindt de eerste 'Fiesta Latina' nocturne plaats. Cocktails, vuurwerk, sambadansers en een uitzonderlijk extra programma bezorgen de bezoekers een fantastische dag. ">

‘Fiesta Latina’ houdt Holiday Park langer open

Gepubliceerd op 09/07/2013 om 21:42

Achter de schermen van Holiday Park worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de zes zomernocturnes die er zitten aan te komen. Komende zaterdag vindt de eerste ‘Fiesta Latina’ nocturne plaats. Cocktails, vuurwerk, sambadansers en een uitzonderlijk extra programma bezorgen de bezoekers een fantastische dag.

Vanaf 17 uur veranderd het Holiday Park in een groot Braziliaans feest, want dan begint het ‘Fiesta Latina’. Latijns-Amerikaanse drums bepalen het tempo voor een lange avond, want het park is tijdens de nocturnes geopend tot 22u30. Straatartiesten, Braziliaanse danseressen en de populaire ‘Viva Brasil samba show’ zorgen voor een leuke sfeer!

Fiesta Latina
De zomernocturnes vinden plaats op zes zaterdagen in juli en augustus, meerbepaald op 13, 20 en 27 juli en op 3, 10 en 17 augustus. Holiday Park is op die dagen geopend van 10u tot 22u30. De bezoekers kunnen zich vermaken met een Braziliaans ritje op superachtbaan ‘Expedition GeForce‘ of met een ritje in ‘Majas Blütensplash‘ in Majaland.

Aan het einde van een spannende avond is er als kers op de taart een adembenemend vuurwerk. De cocktailbar op het Platz der fontänen, bij de ‘Anubis free fall tower‘, is er muziek en dat tot 22u30.

Holiday Park is tijdens de zomernocturnes op 13, 20 en 27 juli en op 3, 10 en 17 augustus geopend van 10u tot 22u30. Er zijn speciale ‘Summernight tickets’ te koop, die geldig zijn tijdens een nocturne en dat vanaf 17u. Zo’n ticket kost 15,50 euro.

Met dank aan Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe toegangsprijzen voor de Plopsa-parken in 2013

24 december 2012

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Holiday Park waarschuwt bezoekers voor winterweer

26 maart 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020