Folders en plattegronden Plopsa-parken volledig in het nieuw

Gepubliceerd op 27/03/2018 om 20:21

De gloednieuwe folders van de Plopsa-parken zijn vanaf nu beschikbaar. Naast een nieuwe lay-out hebben ze ook een nieuwe papiersoort die milieuvriendelijker is.

Voor veel bezoekers zijn de Plopsa-folders en plattegronden een leuke herinnering aan hun parkbezoek. Daarom blijft de Plopsa Group investeren in het drukwerk, met dit jaar onder andere een volledig nieuwe vormgeving. Die is veel strakker en moderner dan de voorbije jaren en ligt in lijn met de websites, die sinds vandaag in het nieuw zitten.

Ook de gedrukte plattegrondboekjes werden in de nieuwe stijl gehuld. De getekende 3D-parkplannen zijn wel gebleven, hetzij met enkele kleine aanpassingen. Zo werd Holiday Indoor ingetekend op het Platz der Fontänen in Holiday Park, waar later dit jaar zeven nieuwe attracties openen in een overdekt themagebied.

Lees ook: PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

Naast de bekendste attracties zoals Heidi The Ride (Plopsaland De Panne), Sky Drop (Plopsaqua De Panne) en Dino Splash (Plopsa Coo), besteden de folders ook aandacht aan de geplande evenementen en de opening van Majaland Kownaty op 29 september 2018. Daarnaast staan ook de openingstijden, abonnementen en PlopsaTrips – het nieuwe platform voor het boeken van hotels – in de kijker.

De folders zijn vanaf nu te verkrijgen in de verschillende Plopsa-parken en zijn ook hieronder te bekijken. Bovendien worden ze sinds dit jaar gedrukt op gerecycleerd papier, waardoor Plopsa het label ‘klimaatneutraal drukken’ ontvangen heeft.

Foto's

Plopsaland De Panne

Plopsaqua De Panne

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Coo

Gerelateerd nieuws

Plopsa Coo stapt af van puntensysteem

15 april 2016

DreamLand geeft 5000 tickets weg voor klantendag in Plopsa Coo

17 mei 2013

Plopsa-parken presenteren nieuwe folders voor 2019

18 maart 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws