Foto-update uit Mayaland (9 februari 2014)

Gepubliceerd op 09/02/2014 om 20:58

Plopsaland De Panne mag dan wel al ruim een maand gesloten zijn, toch ontving het park vandaag een heel aantal bezoekers. Het overdekte themagedeelte Mayaland was vandaag, afzonderlijk van het volledige park, open voor bezoekers.

Heel wat ouders en kinderen beleefden vandaag een leuke zondag op de tien attracties van Mayaland. Op 6 november 2013 was Mayaland voor het eerst afhankelijk van Plopsaland De Panne geopend. Plopsa kwam hiermee tegemoet aan de grote vraag van ouders in de buurt van het park.

Op de werf van Plopsaqua is begonnen met de constructie van het gebouw. Dit fenomeen kennen echte Plopsa-fans ook van bij de bouw van Mayaland en het Plopsa-theater.

Nieuwtjes
Van 1 tot 9 maart komt het blauwe konijn Bobo naar het Plopsa-theater. Hij zal er een leuke show geven op het grote podium. In de toiletten hangen er affiches voor deze show. Wie Mayaland bezoekt wanneer het gewone park gesloten is, moet zijn tickets kopen of tonen bij het onthaal (links van de ticketcontrole). Op de infobalie zijn er infofiches over de attracties in het themagedeelte verschenen. Op de parkeerticketautomaten aan de in- en uitgang van het park worden bezoekers er op attent gemaakt dat de parking gratis is op dagen dat enkel Mayaland open is.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Diverse prijsstijgingen bij Plopsa-parken in 2018

7 januari 2018

Eerste editie fietstocht Plopsa-Classic op komst

20 februari 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020