Foto-update uit Plopsaland De Panne (1 maart 2014)

Gepubliceerd op 02/03/2014 om 11:12

De krokusvakantie is begonnen en er is heel wat te doen in de Plopsa-parken! Wij vierden het begin van de krokusvakantie met een bezoekje aan Mayaland, de Bobo-show in het Plopsa-theater én de werf van Plopsaqua.

Deze krokusvakantie is er heel wat te doen in de Plopsa-parken: Plopsa Indoor Hasselt viert carnaval en in het Plopsa-theater staat Bobo op de planken. Wij namen gisteren een kijkje in Mayaland en het Plopsa-theater en gingen ook eens langs bij Plopsaqua.

Bobo-show in het Plopsa-theater
Het lieve, blauwe konijn Bobo staat deze krokusvakantie voor het eerst op het podium van het Plopsa-theater. Bobo krijgt de opdracht om een schatkist te openen, maar moet daarvoor wel wat doen… De show zit, zoals gewoonlijk, weer boordevol leuke liedjes!

Plopsaqua
In 2015 opent Plopsaland De Panne een gloednieuw waterparadijs: Plopsaqua. Er wordt momenteel nog hard doorgewerkt aan het gebouw, maar binnen enkele maanden zal er al begonnen worden met de eigenlijke bouw van de zwembaden en de thematisering.

Nieuwtjes
Als Mayaland afzonderlijk open is van het volledige park, is het Dorpsplein afgesloten van het volledige park. Toch kan je enkele dingen zien: Het bos van Plop, Anubis The Ride, de SuperSplash en het K3 verkeerspark. De boten van de SuperSplash zijn uit het water gehaald en staan opgesteld in de ‘remise’, één boot staat echter wel naast de attractie, onder een zeil. Tijdens de krokusvakantie zijn ook De dansende fonteinen open, iets wat anders niet het geval is.

Foto’s

    

    

 

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne verkozen tot tweede beste pretpark van Europa

23 oktober 2013

Milka organiseert paaszoektocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo

3 maart 2014

Great Coasters International bouwt houten achtbaan Plopsaland De Panne

20 juli 2015

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019