Foto-update uit Plopsaland De Panne (11 juli 2014)

Gepubliceerd op 12/07/2014 om 12:09

Het zomert volop in Plopsaland De Panne: iedere woensdag wordt omgetoverd tot een Prinsessia-dag en vandaag (zaterdag) vindt de eerste Fiësta Latina-nocturne plaats. In het park zijn ook heel wat nieuwtjes te vinden.

Deze zomervakantie is er heel wat te doen in Plopsaland De Panne. Elke woensdag komen de prinsessen uit Prinsessia naar het park voor een leuke show, op zaterdag is het park tijdens Fiësta Latina geopend tot 22u30 en van 14 juli tot 15 augustus kan je iedere weekdag naar de Samson en Gert Zomershow in het Plopsa-theater.

Plopsaqua

Op de werf van het subtropisch zwembad wordt druk gewerkt aan de glijbanen. Ondertussen is men volop bezig met het opbouwen van de drie glijbanen. De glijbanen worden ter plaatse in elkaar gestoken.

Nieuwtjes

Op het rommelrek bij de Rollerskater staan sinds kort enkele (ver)nieuw(d)e producten. Er is een grote siliconenspuitbus toegevoegd en een gewone spuitbus en een gewoon doosje hebben een ander ‘uiterlijk’ gekregen van Plopsa-partner Gamma.

De Bumba-zone onderging deze winter een grote vernieuwing. Naast een horecapunt en een winkel is er ook wat decoratie toegevoegd. Op de stalen boog over het pad is een bord geplaatst met het opschrift ‘Bumba Circus’. Er zijn ook theatergordijnen bevestigd. Ook op de Kiosk op het Dorpsplein is dit het geval. Het beeld van vogel Kiwi dat eerst aan de constructie hing, is verwijderd.

In horecapunt De ton van Plop, nabij Het bos van Plop, kan je vanaf nu pizza bestellen. Het afdakje aan de ton is daarom ook voorzien van een gepast uithangbord. Het mobiele verkoopstandje dat je op verschillende plaatsen in het park kan vinden, verkoopt naar aanleiding van Fiësta Latina zuiderse souvenirs.

In de bloembakken in onder andere de Big en Betsy-hoeve en nabij Mayaland zijn infoplaatjes geplaatst die bezoekers informeren over de naam van de bloemen die je ziet. De bloemennamen staan zowel in het Nederlands als het Frans vermeld.


Gerelateerd nieuws

Plopsa start met grote Wickieland-wedstrijd

14 juni 2013

Oude en nieuwe evenementen in Plopsaland De Panne

16 februari 2015

Dieven opgepakt na inbraak in Plopsaland De Panne

16 augustus 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020