Foto-update uit Plopsaland De Panne (16 augustus 2014)

Gepubliceerd op 16/08/2014 om 19:45

Het zomert nog enkele weken in Plopsaland De Panne. Vandaag was er de laatste Fiesta Latina nocturne, maar de komende twee woensdagen zijn het nog Prinsessia Dagen!

De zomer in Plopsaland De Panne is nog lang niet voorbij! Het park straalde vandaag voor het laatst het zuiden uit met zuiderse muziek en danseressen. Net zoals de afgelopen zeven woensdagen komen de vijf jonge dames van Prinsessia ook deze en volgende week naar Plopsaland De Panne. Op het programma staat onder andere een leuke show in het Plopsa-theater.

Plopsaqua

Op de werf is begin deze week een eerste decorstuk aangekomen. Het gaat waarschijnlijk om het dak van een speeltuig of de hangbrug. Net voor het weekend is men ook begonnen met het graven van het buitenbad.


de eerste graafwerken voor het buitenzwembad

Nieuwtjes

Het Barbecue-uitgiftepunt op het Dorpsplein heeft vorige week een vernieuwing ondergaan. De ‘toog’ is gedecoreerd met enkele panelen die ovens voorstellen, de twee steunpalen zijn mee gedecoreerd en bovenop de overkapping is het woord ‘barbecue’, gemaakt van worsten, verschenen.

Aan de ingang van De konijntjes in de Ploptuin is onlangs een nieuw naambord geplaatst. Enkele weken geleden verscheen er daar al een paal, nu is ook duidelijk waarom die daar kwam. Achter de haag bij de Rollerskater is een insectenhotel geplaatst. De houten kast is zichtbaar vanuit de Plopsa Express.

De poncho-automaat aan de ingang van Wickie The Battle past sinds kort helemaal in het vikingthema. De bewegende draak boven de ingang van de gelijknamige achtbaan op het Kasteelplein brult opnieuw.

In de Plopsa-winkel zijn sinds enkele dagen enkele nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Het gaat over tassen van K3, Maya de bij en Kaatje. Aan de Studio 100-stand in de foyer van het theater zijn ook nieuwe mokken van F.C. De Kampioenen te koop.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne beleeft tweede beste zomer ooit!

30 augustus 2013

De Vleermuis maakt laatste ritjes in Plopsaland De Panne

5 januari 2018

Plopsaland De Panne heeft nieuwe milieuvergunning op zak

15 december 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020