Foto-update uit Plopsaland De Panne (18 april 2015)

Gepubliceerd op 18/04/2015 om 20:19

Het einde van de paasvakantie nadert. Het goede weer zorgde ongetwijfeld voor een hoog bezoekersaantal voor Plopsaland De Panne. We namen vandaag nog eens een kijkje in het park.

Plopsaland De Panne is op weg naar een absoluut bezoekersrecord tijdens de paasvakantie, liet het park gisteren weten aan De Standaard. Daar zit het mooie weer en de vele vernieuwingen voor iets tussen. Ook tijdens het laatste weekend van de paasvakantie trokken veel mensen erop uit voor een dagje Plopsaland.

K3 Weekend

De K3 Weekends zijn dit jaar door de zoektocht K3 Zoekt K3 vervroegd van september/oktober naar april. Het mooiere weer tijdens deze periode van het jaar zorgde voor nog meer sfeer en ambiance. K3 geeft ook morgen en op 25 en 26 april een spetterend optreden op de Kiosk.

Er was vandaag ook een extra evenement: de dag van nationale rouw voor het einde van K3. Een fan had voor de lol een Facebook-evenement aangemaakt dat werd opgepikt door Studio 100. Heel wat K3-fans zakten daarom vandaag af naar het park en woonden het K3-optreden bij. Voor het optreden was er een chatsessie met Karen, Kristel en Josje en werd er een verrassingslied voorbereid.

De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren

Voor de eerste keer vond deze avond De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren plaats in het Plopsa Theater. In de late namiddag stroomden de BV’s, waaronder Erik Van Looy en Gert Verhulst, toe en maakten ze ook tijd voor een foto met de Plopsaland-bezoekers.

Nieuw in het park

Algemeen

Plopsaqua

Kasteelplein

Wickieland

Kermisplein

Circus Bumba

Foto's

Gerelateerd nieuws

‘Samson en Gert kerstshow’ blijft volgende jaren in Plopsaland De Panne

9 oktober 2013

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Abonnees genieten tot middernacht in Plopsaland De Panne

12 juli 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020