Foto-update uit Plopsaland De Panne (23 december 2014)

Gepubliceerd op 23/12/2014 om 20:49

De kerstvakantie is de ideale periode om Plopsaland De Panne een bezoekje te brengen als je houdt van kerstsfeer. Het park is volledig versierd met kerstversiering, en dat nog tot het einde van de kerstvakantie.

Iedereen die van kerstsfeer houdt, komt deze kerstvakantie aan z’n trekken in Plopsaland De Panne. Het volledige park is gedecoreerd met kerstbomen en je kan schaatsen op een grote schaatspiste op het Dorpsplein. Op datzelfde plein kan je ook genieten van twee extra attracties: het Boobytrap Hotel en het Spiegelpaleis.

Meer foto’s van Winter Plopsaland vind je in dit verslag. Komende maandag posten we ook nog een verslag en foto’s van Ketnet Kerst, dat komende week van start gaat (26 tot 30 december).

Nieuwtjes

Naast de vele extra’s en kerstdecoratie die je deze kerstvakantie in Plopsaland De Panne kan vinden, was er ook een nieuwtje op te merken. Op de hoek van De Tractors ter hoogte van De Ton van Plop is een pijl geplaatst die de weg naar het Pannenkoekenhuisje in de Big en Betsy Hoeve aanduidt.


Gerelateerd nieuws

‘Samson en Gert kerstshow’ blijft volgende jaren in Plopsaland De Panne

9 oktober 2013

Sinterklaas is gearriveerd in Plopsaland De Panne!

21 november 2012

Foto-update uit Plopsaland De Panne (16 augustus 2014)

16 augustus 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020