Foto-update uit Plopsaland De Panne (27 april 2014)

Gepubliceerd op 27/04/2014 om 19:47

Op deze zonnige zondag trokken we naar Plopsaland De Panne om er naar de Kabouter Smal-show te gaan kijken en de nieuwtjes te gaan ontdekken.

De weergoden waren Plopsaland De Panne goed gezind vandaag. Onder een stralend zonnetje konden duizenden bezoekers genieten van de sfeer, attracties, shows… die het park te bieden heeft. Wij waren er ook bij en hebben alle nieuwtjes op een rij gezet.

Smal-show
Kabouter Smal heeft het Kabouterbos even ingeruild voor het Plopsa-theater. Vandaag gaf ze voor de eerste keer dit seizoen een show in het theater. Bezoekers konden zoals gewoonlijk meezingen en -dansen op de bekende kabouterhits! De Smal-show staat ook gepland voor 14 en 15 juni.

Plopsaqua
Na de plaatsing van de SkyBox, het lanceerplatform van de SuperLoop-glijbaan, afgelopen dinsdag is er niet stilgezeten op de werf van Plopsaqua, waar onder andere de muren rond de start van de glijbanen verder afgewerkt zijn.

Nieuwtjes
Het assortiment van de Piratenwinkel is aangevuld met enkele nieuwe hebbedingen. Vanaf nu kan je er ook exclusieve vlaggen van het Meli-Park (uit 1997) kopen voor 100 euro per stuk. Er kunnen ook borden van 10 jaar Plopsaland, attracties (Dongo’s race en De glijbaan) en een stoeltje van de ROX flyer gekocht worden in diezelfde winkel. De mand met de Plopsa-vlaggen die al een tijdje te koop zijn, wordt regelmatig aangevuld met andere vlaggen.

Sinds dinsdag ziet de ingang van Plopsaland er iets anders uit. Het nieuwe doek boven de controlepoortjes aan de ingang van het park is vernieuwd. In de Plopsa-winkel kan je voor 16,99 euro de cd met de muziek van de musical 14-18 kopen.

Foto’s

 

    

 

Gerelateerd nieuws

Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (28 september 2013)

28 september 2013

‘Groot theater’ van Plopsaland De Panne zoekt nieuwe eigenaar

16 september 2012

Wat mag je in 2010 verwachten in de parken?

5 september 2009

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020