Foto-update uit Plopsaland De Panne (27 april 2014)

Gepubliceerd op 27/04/2014 om 19:47

Op deze zonnige zondag trokken we naar Plopsaland De Panne om er naar de Kabouter Smal-show te gaan kijken en de nieuwtjes te gaan ontdekken.

De weergoden waren Plopsaland De Panne goed gezind vandaag. Onder een stralend zonnetje konden duizenden bezoekers genieten van de sfeer, attracties, shows… die het park te bieden heeft. Wij waren er ook bij en hebben alle nieuwtjes op een rij gezet.

Smal-show
Kabouter Smal heeft het Kabouterbos even ingeruild voor het Plopsa-theater. Vandaag gaf ze voor de eerste keer dit seizoen een show in het theater. Bezoekers konden zoals gewoonlijk meezingen en -dansen op de bekende kabouterhits! De Smal-show staat ook gepland voor 14 en 15 juni.

Plopsaqua
Na de plaatsing van de SkyBox, het lanceerplatform van de SuperLoop-glijbaan, afgelopen dinsdag is er niet stilgezeten op de werf van Plopsaqua, waar onder andere de muren rond de start van de glijbanen verder afgewerkt zijn.

Nieuwtjes
Het assortiment van de Piratenwinkel is aangevuld met enkele nieuwe hebbedingen. Vanaf nu kan je er ook exclusieve vlaggen van het Meli-Park (uit 1997) kopen voor 100 euro per stuk. Er kunnen ook borden van 10 jaar Plopsaland, attracties (Dongo’s race en De glijbaan) en een stoeltje van de ROX flyer gekocht worden in diezelfde winkel. De mand met de Plopsa-vlaggen die al een tijdje te koop zijn, wordt regelmatig aangevuld met andere vlaggen.

Sinds dinsdag ziet de ingang van Plopsaland er iets anders uit. Het nieuwe doek boven de controlepoortjes aan de ingang van het park is vernieuwd. In de Plopsa-winkel kan je voor 16,99 euro de cd met de muziek van de musical 14-18 kopen.

Foto’s

 

    

 

Gerelateerd nieuws

Sven Ornelis krijgt Walk of Fame-ster tijdens Nacht van de Abonnees

11 juni 2016

Ook Mayaland heeft eigen website

21 februari 2014

Kaatje zorgt voor nieuw bezoekersrecord Plopsaland De Panne

9 juni 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020