Foto-update uit Plopsaland De Panne (5 augustus 2016)

— Gepubliceerd op 05/08/2016 om 21:23 —

Naar jaarlijkse gewoonte brengen Samson en Gert de zomervakantie ook dit jaar door in het Plopsa Theater. Nog tot en met 19 augustus brengen ze er iedere weekdag hun Zomershow.

Voor vele mensen betekent de zomervakantie ook een bezoekje aan Plopsaland De Panne voor de Samson en Gert Zomershow. Samson, Gert en De Burgemeester verwachten alle bezoekers in het Plopsa Theater voor een halfuur meezingen en -dansen en een leuk verhaal met een grote portie humor.

Samson en Gert Zomershow

Dit jaar zijn Samson en Gert niet de enige Studio 100-figuren die in de show opduiken, want op bevel van de directeur van Plopsaland zorgt De Burgemeester ervoor dat de show dit jaar eens wat anders wordt dan enkel liedjes zingen. Hij zorgt ervoor dat er optredens zijn van Big en Betsy, Kabouter Plop, K3 en Piet Piraat, allemaal om de show wat op te vrolijken. Gert krijgt een telefoontje van de Plopsaland-directeur en komt zo wat te weten…

De Samson en Gert Zomershow is nog tot en met vrijdag 19 augustus iedere weekdag te zien in Plopsaland De Panne, telkens om 15u30 en 16u30.

Heidiland

De opening van Heidi The Ride is nu officieel uitgesteld naar de paasvakantie van volgend jaar. De achtbaan zal dan samen met het afgewerkte themagebied Heidiland openen.

Over de laatste bocht van de attractie is nu een tunnel gebouwd. Die zal zorgen voor een extra effect tijdens de rit en werkt ook als geluidsdemper. De onderkant van de baan is op sommige plaatsen dicht gemaakt om het geluid ook langs daar te beperken.

De achtbaan was klaar om deze zomer zonder thematisatie open te gaan. De dranghekken voor de ingang van de attractie die tijdelijk dienst zouden doen als extra wachtrij, zijn ondertussen weggehaald.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Piratenzone

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Openingstijden 2017 bekend: Plopsaqua jaarrond open

16 december 2016

20 miljoen euro aan investeringen ter ere van 15 jaar Plopsaland

15 oktober 2014

Houten achtbaan Plopsaland krijgt Heidi-thema

30 maart 2015

Opening Majaland Kownaty uitgesteld: Plopsa-park opent pas in najaar

12 april 2018

Holiday Park presenteert nieuwe shows bij start pretparkseizoen

8 april 2018

PAW Patrol-figuren komen naar Plopsa Indoor Hasselt voor fanweekend

5 april 2018