Foto-update uit Plopsaland De Panne (6 februari 2016)

Gepubliceerd op 07/02/2016 om 20:14

Gisteren ging in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne de nieuwe Ketnet Musical in première. We maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen op de werf van Heidiland.

In het Plopsa Theater in De Panne vond gisteren de première plaats van Ketnet Musical – Kadanza Together. Voor de show van start ging, maakten we van de gelegenheid gebruik om eens rond te kijken op de werf van Heidiland, waar er al hard gewerkt is en nog steeds gewerkt wordt aan de houten achtbaan.

Heidiland

Deze zomer opent in Plopsaland De Panne de tweede houten achtbaan van België: Heidi The Ride. Er staat momenteel al een groot deel van de achtbaan recht.

In november is het Amerikaanse bedrijf Great Coasters International begonnen met de bouw van de achtbaan. Ondertussen zat het bedrijf niet stil, want in enkele weken tijd werden de lifthill, de drop en de remsectie op het einde van de baan gebouwd. Op dit moment wordt er gebouwd aan de drop en de daaropvolgende stukken track.

Een deel van de grote parking is reeds opengebroken en bedekt met een funderingslaag die loopt van De Draak tot De Vleermuis. Op dat stuk zijn ook al heel wat betonnen footers ter ondersteuning van de achtbaan te vinden.

Nieuw in het park

Dorpsplein

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne uitverkocht op 28 september 2014

27 september 2014

Eerste markeringen voor Plopsa Hotel gespot in Plopsaland De Panne

28 januari 2018

Hartverwarmende weken in Winter Plopsaland!

9 december 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020