Foto-update uit Plopsaland De Panne (6 februari 2016)

Gepubliceerd op 07/02/2016 om 20:14

Gisteren ging in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne de nieuwe Ketnet Musical in première. We maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen op de werf van Heidiland.

In het Plopsa Theater in De Panne vond gisteren de première plaats van Ketnet Musical – Kadanza Together. Voor de show van start ging, maakten we van de gelegenheid gebruik om eens rond te kijken op de werf van Heidiland, waar er al hard gewerkt is en nog steeds gewerkt wordt aan de houten achtbaan.

Heidiland

Deze zomer opent in Plopsaland De Panne de tweede houten achtbaan van België: Heidi The Ride. Er staat momenteel al een groot deel van de achtbaan recht.

In november is het Amerikaanse bedrijf Great Coasters International begonnen met de bouw van de achtbaan. Ondertussen zat het bedrijf niet stil, want in enkele weken tijd werden de lifthill, de drop en de remsectie op het einde van de baan gebouwd. Op dit moment wordt er gebouwd aan de drop en de daaropvolgende stukken track.

Een deel van de grote parking is reeds opengebroken en bedekt met een funderingslaag die loopt van De Draak tot De Vleermuis. Op dat stuk zijn ook al heel wat betonnen footers ter ondersteuning van de achtbaan te vinden.

Nieuw in het park

Dorpsplein

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland blikken terug op succesvolle krokusvakantie

22 februari 2015

‘Mega Mindy zomeravonden’ in Plopsaland De Panne

6 augustus 2012

Foto-update uit Plopsaland De Panne (23 december 2014)

23 december 2014

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019